Blake Lively, în mijlocul unei controverse de proporții. Motivul pentru care a fost aspru criticată de fani

Blake Lively a fost criticată dur pentru folosirea repetată a unui termen peiorativ referitor la persoanele transgender.

Blake Lively, în mijlocul unei controverse de proporții. Motivul pentru care a fost aspru criticată de fani

Blake Lively se confruntă cu un nou val de critici în mediul online, după ce un fan a publicat o parte dintr-un interviu pe care actrița l-a acordat în 2012 revistei ELLE. „Uneori, îmi petrec ziua în liniște și apoi îmi amintesc de momentul în care Blake Lively a spus asta unui jurnalist”, a postat fanul pe platforma X.

„Sper să am câteva fete într-o zi. Dacă nu, să fie neapărat trannies. Pentru că am niște încălțăminte și genți uimitoare și povești care trebuie apreciate.”, suna citatul lui Lively.

Așa cum era de așteptat, declarația lui Lively nu a trecut neobservată în mediul online, fanii arătându-se deranjați de folosirea termenului „tranny,” considerat defăimător de către unii membri ai comunității transgender, conform GLAAD.

„Ai lansat o campanie de denigrare cu asta”, a comentat un internaut. „Nu și Lady Deadpool…”, a adăugat o altă persoană.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, alți fani au avut o atitudine mai îngăduitoare față de actrița din „Gossip Girl”, recunoscând că ar fi putut să se exprime mai bine.

„De fapt, nu sunt deloc supărat pe asta. Cuvântul era folosit destul de frecvent pe vremuri. Dacă ar fi fost spus astăzi, ar fi fost problematic, dar nu e nimic greșit în a-ți dori un copil transgender”, a scris un fan. „Înțeleg ce a vrut să spună, pentru că cineva trebuie să aprecieze toate acele piese vintage Versace pe care le are. Dar ar fi putut folosi alte cuvinte”, a comentat o altă persoană.

Potrivit Page Six, actrița a mai folosit cuvântul și într-un interviu din 2009 pentru publicația Allure, în care vorbea despre nesiguranțele pe care le-a avut pe platourile de filmare ale serialului „Gossip Girl.”

„Mă simt ca un tranny de multe ori. Nu știu, sunt… mare? Mă pun pe tocuri de 15 centimetri și sunt mai înaltă decât toți bărbații. Am această coafură voluminoasă, multe haine și mult machiaj. Mă simt foarte mare de multe ori și sunt înconjurată de multe persoane mici. Uneori mă simt ca un bărbat”, a declarat Blake la acea vreme.

În 2008, într-un interviu în care discuta despre zvonurile conform cărora ar exista o dispută între ea și colega sa din „Gossip Girl,” Leighton Meester, Lively a folosit din nou cuvântul defăimător.

„Citești revistele de scandal și afli că toată lumea se întâlnește cu toată lumea, toată lumea urăște pe toată lumea, toată lumea a făcut o grămadă de operații estetice și suntem, de fapt, bărbați și trannies. Nu asculta zvonurile”, a declarat actrița, conform Page Six.

Toate aceste interviuri au reapărut în contextul în care Blake era deja trasă la răspundere de fani pentru modul în care își promovează noul film, „It Ends With Us.” Potrivit Page Six, pe lângă presupusa sa dispută cu colegul de platou și regizorul Justin Baldoni, Lively, în vârstă de 36 de ani, a fost criticată pentru că s-a concentrat pe ținutele sale și pe noua linie de produse de îngrijire a părului, Blake Brown Beauty, în detrimentul temelor de violență domestică ale filmului.

Citește și:
Cum s-a pozat Jennifer Lopez chiar de ziua soțului său, Ben Affleck

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video