Blake Lively, gest emoționant pentru soțul ei, Ryan Reynolds, aflat la filmări pentru Deadpool 3

Blake Lively i-a făcut o surpriză inedită lui Ryan Reynolds și l-a vizitat, împreună cu copiii lor, pe platourile de filmare.

Blake Lively, gest emoționant pentru soțul ei, Ryan Reynolds, aflat la filmări pentru Deadpool 3

Ryan Reynolds a avut parte de o surpriză când ziua sa aglomerată de filmări pentru viitorul său film cu supereroi, Deadpool 3, a fost întreruptă de o vizită a soției sale, Blake Lively. Actrița în vârstă de 35 de ani a avut un aer casual și cool când a trecut pe la filmări, care se desfășoară în prezent în Norfolk, Anglia, împreună cu două dintre fiicele mai mari ale cuplului.

Blake Lively l-a vizitat cu copii pe Ryan Reynolds pe platoruile de filmare

Actorul în vârstă de 46 de ani și-a întâmpinat soția cu un sărut dulce și o îmbrățișare, în timp ce petreceau timp împreună la locația de pe plajă. Ryan Reynolds a fost îmbrăcat în costumul său roșu din film, devenit acum iconic, pentru a interpreta personajul principal, antieroul Deadpool. El a fost însoțit pe platou de prietenul său, Hugh Jackman, acesta urmând să își reia rolul super-eroului Wolverine din X-Men.

Blake Lively a purtat un top alb, elegant, care lăsa să se vadă o urmă din abdomenul ei bine lucrat. Actrița a păstrat un look relaxat cu o cămașă albă cu mânecă lungă cu nasturi, pe care a lăsat-o complet descheiată. De asemenea, vedeta și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni de piele albastru marin cu talie înaltă, care au atras atenția.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nerd City (@nerdcity_777)

Actorul a luat-o în brațe pe una dintre fetițe, în timp ce o alta stătea lângă el și își strângea centura utilitară în timp ce discuta în cerc cu Hugh Jackman și cu alți membri ai echipei. Ryan și Hugh au fost văzuți și cu o zi înainte, în aceeași locație, pentru a filma scenele în care Deadpool și Wolverine se luptau între ei, cu pauze între ele pentru a schimba o pereche de dubluri pentru cele mai periculoase mișcări de luptă.

Blake Lively pare să fi ajuns pe platou între două filmări, deoarece Reynolds nu avea mască și a putut să se oprească și să discute. Actrița l-a întâlnit pe actualul ei soț la filmările peliculei cu supereroi Green Lantern, care este considerată unul dintre cele mai slabe pelicule realizate vreodată în acest gen. Dar criticile sale și dezamăgirea de la box office nu au încetinit povestea de dragoste, iar în anul următor se întâlneau oficial.

Actrița și soțul ei nu au dezvăluit numele bebelușului

Cuplul s-a căsătorit în mod controversat pe o plantație din Carolina de Sud în 2012, iar de atunci au întâmpinat patru copii: James, de 8 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani, împreună cu cel mai mic copil al lor, care s-a născut cu ceva timp înainte de începutul lunii februarie, când vedeta a fost văzută fără burtica ei. Actrița și soțul ei tind să fie protectori cu copiii lor și nu au dezvăluit numele sau sexul celui mai mic. Cu toate acestea, vedeta a fost surprinsă de mai multe ori alături de toată familia ei, bebelușul fiind în centrul atenției.

Citește și: Nicole Scherzinger, artista de la Pussycat Dolls, s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people