Blake Lively, declarație de dragoste rară pentru soțul său, Ryan Reynolds: “Este de vis”

Blake Lively este cât se poate de mândră de soțul său, Ryan Reynolds.

Blake Lively, declarație de dragoste rară pentru soțul său, Ryan Reynolds: “Este de vis”

Deși obișnuiesc să se tachineze pe rețelele sociale, Blake Lively i-a transmis de data aceasta un mesaj de dragoste soțului său, Ryan Reynolds. Actrița a publicat pe Instagram Story trailer-ul noului film al lui Ryan, IF, precizând că partenerul său este „de vis.”

„Tot ceea ce am crezut când eram copil s-a dovedit a fi adevărat .….. numele lui este @vancityreynolds”, a scris Lively.

Actrița a precizat, în glumă, că „numele legal al lui Reynolds nu este Vancity Reynolds”, referindu-se la pseudonimul său de pe Instagram.

„Dar el este de vis și este în @ifmovie, care este, de asemenea, magie pură”, a adăugat Blake.

În toamna anului trecut, Ryan Reynolds și-a încântat fanii de pe Instagram cu o serie de imagini surprinse în timpul unui antrenament. Actorul a dezvăluit că se pregătește intens alături de antrenorul de fitness Don Saladino pentru noul său film, Deadpool 3.

Fotografiile cu Ryan Reynolds au fost făcute chiar de soția sa, Blake Lively, care a profitat de ocazie pentru a-l tachina pe actor.

„Găsește-ți un iubit de Instagram mai bun decât mine. Aștept”, a scris Blake Lively în dreptul imaginii în care apare într-un colț al sălii de sport, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni maro și un top bej. Actrița a continuat apoi tachinările, spunând că nu a făcut doar o simplă poză, ci „un serviciu public.”

Blake Lively și Ryan Reynolds glumesc frecvent unul pe seama celuilalt în social media, spre deliciul absolut al fanilor de pretutindeni. De exemplu, când Reynolds a împlinit 44 de ani, pe 23 octombrie, și a preferat să primească plăcintă în loc de tort, Lively, în vârstă de 36 de ani, nu a ezitat să-l taxeze:

„1) Cine este sufletul pierdut care alege PLĂCINTĂ de ziua de naștere. 2) Ce ANIMAL își mănâncă tortul (plăcinta) fără să sufle mai întâi în lumânări. @Vancityreynolds este', a scris ea pe Instagram, postând o fotografie cu Reynolds suflând în lumânările înfipte în plăcinta pe jumătate mâncată. La mulți ani. Sincer, nu-mi vine să cred că suntem încă căsătoriți”, a adăugat ea.

Recent, Blake Lively l-a tachinat din nou pe Ryan Reynolds în legătură cu statutul său de sex simbol. Blake a postat o imagine cu soțul său în timp ce ținea în mână o sticlă de Betty Buzz, băutura pe care actrița în vârstă de 36 de ani a lansat-o recent. Pe fundalul imaginii se putea auzi piesa Im Too Sexy de la Right Said Fred.

„Prea sexy pentru tricoul meu. Atât de sexy încât mă doare. Și sunt prea sexy pentru Milano, prea sexy pentru Milano, New York”, au fost versurile care au derulat peste imaginea cu Reynolds, care în 2010 a fost declarat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Green Lantern în 2010 și s-au căsătorit în Carolina de Sud doi ani mai târziu. Anul trecut, ei și-au întâmpinat cel de-al patrulea copil, al cărui nume și sex nu au fost încă dezvăluite. Cel mai nou membru al cuplului s-a alăturat surorilor mai mari James, de 8 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani.

„Sunt sincer când spun că mă interesează foarte mult zilele lor și felul în care merg lucrurile”, a declarat actorul pentru People la evenimentul Bring Change to Mind Revels & Revelations 11 din New York, unde a fost onorat cu premiul Robin Williams’ Legacy of Laughter Award.

De asemenea, actorul a dezvăluit care este momentul lui preferat din zi. Dincolo de programul încărcat și proiectele nenumărate, acesta își face timp pentru a duce copiii la școală.

„Pentru mine, cel mai bun moment al zilei este să le duc la școală și să le duc înapoi”, a împărtășit el. „Cred că, în calitate de părinți, suntem mult mai bine pregătiți să facem față greutăților copilăriei prin intermediul copiilor noștri acum decât atunci când eram eu copil. Este total diferit acum. Oamenii sunt mult mai conștienți de ei înșiși.”

Citește și:
Angelina Jolie, dezvăluire inedită despre fiica ei, Vivienne, în vârstă de 15 ani: „Mă va corecta'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people