Blake Lively a trecut printr-o schimbare radicală de look

Blake Lively a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look, renunțând la șuvițele sale blonde pentru noul său film.

Blake Lively a trecut printr-o schimbare radicală de look

Blake Lively a fost văzută la filmările pentru noul ei film, It Ends With Us, cu un nou look, având acum părul roșcat. Actrița în vârstă de 35 de ani și-a schimbat blondul auriu ce o caracteriza cu șuvițe brun-roșcate, în timp ce își interpretează personajul, Lily Bloom. În imaginile apărute, vedeta este surprinsă la filmări în New York.

Blake Lively, cu părul roșcat pe platourile de filmare

De asemenea, actrița din Gossip Girl a filmat cu colegul ei, Justin Baldoni, care a fost distribuit în rolul lui Ryle Kincaid, iubitul lui Lily. Pe lângă faptul că este co-protagonistă în film, Blake Lively este producătoare executivă, în timp ce Justin este regizor. Blake a fost fotografiată purtând o rochie maro, în timp ce Justin a îmbrăcat o ținută all black.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Blake Lively și-a afișat culoarea obișnuită a părului la marea redeschidere a magazinului Tiffany’s din New York. Cu toate acestea, fanii au fost surprinși să o vadă într-o altă ipostază. Actrița pare să poarte, totuși, o perucă pentru rolul ei, deoarece, cu trei zile înainte de a fi fotografiată la filmări, aceasta a fost văzută participând la turneul Eras Tour al lui Taylor Swift împreună cu cei doi copii mai mari pe care îi are cu Ryan Reynolds: James, de 7 ani, și Inez, de 6. După ce concertul s-a încheiat, unii fani norocoși au văzut-o pe Taylor ieșind de pe scenă cu Blake, James și Inez, iar Blake părea să aibă părul blond.

Foto: Profimedia

Actrița, criticată pentru rol

Deși Blake Lively este o vedetă în general foarte iubită, au existat unele critici cu privire la decizia directorului de casting de a o include în film din cauza vârstei sale. Lily a fost scrisă ca un personaj în vârstă de 23 de ani, iar actrița are cu 12 ani mai mult. De asemenea, vedeta a devenit mamă pentru a patra oară recent. Aceasta și-a afișat silueta de invidiat în urmă cu câteva săptămâni, semn că și-a recăpătat formele după naștere.

„Vine un moment în care actorii și actrițele trebuie să fie realiști cu ei înșiși… pentru că de ce o avem pe Blake Lively în rolul lui Lily? Mi-ar fi plăcut să văd o față proaspătă”, a scris o persoană pe Twitter în ianuarie, după ce a fost anunțată distribuția lui Blake și Justin. „O iubesc pe Blake Lively, dar, după părerea mea, este prea bătrână pentru a o interpreta pe Lily în It Ends With Us„, a scris altcineva, alte zeci de persoane fiind de acord.

It Ends With Us se bazează pe romanul cu același nume scris de Colleen Hoover. Acesta urmărește relația care se formează între Lily și Ryle, un neurochirurg, și modul în care aceștia se îndrăgostesc profund, în timp ce se confruntă cu traumele din trecutul lor. O dată de lansare pentru film nu a fost încă anunțată.

Citește și:
Fiica lui Gwyneth Paltrow, Apple, a împlinit 19 ani. Mesajul postat de actriță: „Te iubesc atât de profund'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people