Billie Eilish, surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat celebru

Billie Eilish și Jesse Rutherford au fost surprinși la o întâlnire romantică la un restaurant din California.

Billie Eilish, surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat celebru

Billie Eilish și Jesse Rutherford, solistul formației de rock alternativ The Neighbourhood, s-au afișat împreună în ipostaze romantice în fața unui restaurant indian din Studio City, California. Câștigătoarea premiului Grammy și cântărețul au luat cina, ca mai apoi să se sărute în fața localului.

Artista, care era îmbrăcată cu o jachetă supradimensionată din denim și o pereche de Converse negri, l-a strâns în brațe pe Jesse Rutherford pentru a-l săruta, în timp ce el își ținea mâinile pe talia ei. Cântărețul, la rândul său, purta o cămașă cu mânecă lungă, cu dungi alb-negru, pe care a asortat-o cu pantaloni negri. Totuși, zâmbetul său îndrăgostit a fost cel mai de seamă „accesoriu.” Cei doi par cât se poate de fericiți împreună, iar zâmbetele lor sunt dovada că au avut parte de o întâlnire reușită.

Billie Eilish și Jesse Rutherford, surprinși în ipostaze romantice

Billie Eilish și Jesse Rutherford s-au plimbat puțin în apropierea restaurantului și vorbeau și râdeau împreună. Ba mai mult, cei doi au împărtășit și câteva săruturi înainte de a pleca cu mașina lui Jesse.

Billie Eilish și Jesse Rutherford au stârnit prima dată speculații legate de o posibilă relație săptămâna trecută, după ce au fost văzuți la Universal Studios Halloween Horror Nights din Los Angeles. Un fan a făcut un videoclip pentru TikTok în care artista se întinde după mâna lui Rutherford la ieșirea lor dintr-un labirint bântuit.

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Câteva zile mai târziu, contul de Twitter Pop Crave a postat o fotografie cu cei doi luând masa împreună la un restaurant. Aparenta idilă a atras reacții diverse în mediul online. Unii au subliniat faptul că se cunosc de ani de zile. Un fanpage al lui Rutherford a distribuit o fotografie din decembrie 2017 care îi arăta pe cei doi pozând împreună la o petrecere, când ea avea 16 ani, iar el 26.

Citește și:
Alexia Eram, declarații inedite despre mama ei. Ce spune despre salariul pe care Andreea Esca îl are la PRO TV

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people