Bianca Censori și North, fiica lui Kanye West, surprinse într-o ipostază neașteptată

Bianca Censori a fost surprinsă alături de North, fiica lui Kanye West.

Bianca Censori și North, fiica lui Kanye West, surprinse într-o ipostază neașteptată

Bianca Censori a ținut-o aproape pe fiica ei vitregă, North West, în timp ce au ieșit să vadă Deadpool & Wolverine alături de Kanye West. Modelul în vârstă de 29 de ani și-a înfășurat brațele în jurul umerilor fetiței de 11 ani în timp ce erau fotografiate sâmbătă în holul unui cinematograf din Los Angeles.

Bianca Censori și North West, ipostază emționantă

Bianca Censori a purtat o pereche de pantaloni scurți nude și un tricou cu mânecă lungă. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie bej și pantofi cu toc negru cu șireturi.

sursa: profimedia

În ceea ce o privește pe North, aceasta a purtat tricoul ei favorit Raiders cu pantaloni scurți lungi din denim, șosete negre și pantofi sport.

sursa: profimedia

Kanye West a purtat hanoracul său negru obișnuit cu pantaloni largi și ochelari de soare. După film, cei trei au ieșit din cinematograf prin spate și a urcat într-un Tesla Cybertruck.

Censori a fost văzută de mai multe ori ieșind cu cel mai mare copil al rapperului. Câștigătorul Premiului Grammy îi mai împarte pe Saint, de 8 ani, Chicago, de 6 ani, și Psalm West, de 5 ani, cu fosta lui soție, Kim Kardashian. La începutul acestei luni, cei doi au fost fotografiați petrecând timp de calitate împreună în timp ce făceau cumpărături în Japonia.

Martori oculari au declarat pentru US Sun că cei doi au râs împreună și păreau să aibă o relație „apropiată”.

Aparițiile modlului, considerate scandaloase

În trecut, Censori și North s-au bucurat, de asemenea, de curse fast-food și au luat masa la celebrul hotspot Nobu cu Kanye, de 47 de ani. În timp ce Bianca Censori este cunoscută pentru faptul că iese în evidență în haine abia ajustate și transparente, ea tinde să se acopere mai mult în preajma copiilor artistului.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în ianuarie 2023. „Este cu adevărat surprinsă că el își lasă soția să iasă așa din casă”.

Kanye s-a căsătorit cu Censori în decembrie 2022, la o lună după ce și-a finalizat divorțul de vedeta din „Kardashians”.

Apariția vine la scurt timp după ce Bianca Censori a atras atenția întregii străzi din Los Angeles când a ieșit în oraș într-un sutien argintiu minuscul. Vestea a venit după ce restauratorii și-au exprimat dorința de a le interzice Biancăi și soțului ei, Kanye West, să intre în localurile lor, după ce aceasta a ieșit într-un alt look revelator.

„Dacă eu sunt proprietarul oricărui local în care acești doi intenționează să intre, le voi spune că, din respect pentru clienții mei, nu aveți voie să intrați”, a scris un restaurator. „Nu i-aș primi în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model bun pentru copiii mici să vadă așa ceva. Ce este în neregulă cu ei?”, a fost de acord un altul. „Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și principalele supermarketuri au afișe în timpul verii care recomandă purtarea bluzei pentru igienă la cumpărături, deoarece bărbații topless intrau. Acest lucru este mult mai rău”, a spus unul dintre ei.

„Obișnuiai să ți se refuze intrarea într-un restaurant dacă nu purtai cravată, dar vremurile s-au schimbat, acum poți intra și lua masa aproape dezbrăcat”, a scris un al treilea. Un altul a comentat: „Niciun proprietar sau manager de restaurant care se respectă nu ar trebui să îi lase să intre cu ea îmbrăcată așa, cu excepția cazului în care, în avans, plătesc pentru a rezerva întregul restaurant, astfel încât acesta să fie propriul lor local privat cât timp se află acolo”.

Citește și:
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre fostul său soț, Tom Cruise, și controversatul lor film „Eyes Wide Shut’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people