Bianca Censori, o nouă apariție neașteptată în public alături de Kanye West

Bianca Censori a atras toate privirile în timpul unei ieșiri cu Kanye West, fiind acoperită doar de o pelerină de ploaie transparentă.

Bianca Censori, o nouă apariție neașteptată în public alături de Kanye West

Bianca Censori și Kanye West au surprins cu o nouă apariție în public, iar reacțiile au fost pe măsură. Recent, modelul a ales un impermeabil complet transparent pentru a se proteja de ploaie, lăsând la vedere formele sale.

Bianca Censori, într-o pelerină de ploaie transparentă

Bianca Censori și Kanye West au fost văzuți plimbându-se într-un mall și nu au trecut neobservați datorită ținutelor neconvenționale pe care le-au ales. Pentru această ieșire, partenera rapperului a ales o pelerină impermeabilă albastră din plastic.

Se pare că ieșirea lui Censori și a lui West nu a fost altceva decât o strategie publicitară pentru a promova brandul care i-a îmbrăcat, deoarece era clar pentru majoritatea oamenilor din zona Los Angeles-ului că temperatura nu era potrivită pentru ca ei să fie îmbrăcați așa cum erau.

Cu diverse ocazii, Bianca Censori atrage atenția datorită alegerilor sale vestimentare extravagante. Iar alegerea îndrăzneață a ținutei ei a garantat din nou că va fi pe prima pagină a ziarelor. În ciuda speculațiilor care susțineau că relația celor doi devenea din ce în ce mai tensionată, Kanye West, cunoscut acum drept „Ye” după ce și-a schimbat numele, continuă să apară în public cu partenera lui.

Rapperul, care a divorțat de Kim Kardashian în noiembrie 2022, s-a căsătorit cu Bianca Censori doar două luni mai târziu, într-o ceremonie privată în Beverly Hills. Tânăra de 29 de ani este de meserie designer și seamănă foarte bine din punct de vedere fizic cu fosta lui soție, Kim Kardashian. Zvonurile au sugerat că Bianca Censori și Kim West erau pe punctul de a se despărți, dar cei doi păreau să fie uniți în demonstrația lor îndrăzneață de design vestimentar din L.A.

Kanye West, acuzat că își controlează soția

Kanye West este acuzat că o controlează pe soția sa, Bianca Censori, după ce a împărtășit o fotografie revelatoare cu ea în timp ce gătește în bucătărie. Rapperul a publicat pe contul său Instagram imagini noi cu partenera sa de viață, în timp ce se află în bucătărie într-un body nude.

În urma imaginilor controversate, internauții au reacționat în secțiunea de comentarii: „Acest lucru este de fapt dezgustător”, a scris o persoană. „De ce se nimeni nu intervine și nu o ajută pe această femeie? Nu cred că aici se gătește mâncare, ci creierul ei!”. Un altul a fost de acord: „Este prinsă într-un joc psihologic periculos”, în timp ce altcineva a scris: „Înteleg de ce Kim a plecat, în fiecare zi…”.

Cu toate acestea, nu toți cred că Bianca Censori se află sub controlul lui West, unii susținând că este o persoană adultă și că poate gândi singură: „E aproape ca și cum ar fi un adult care poate lua propriile decizii”, a susținut un fan. Un altul, subliniind beneficiile pe care le-ar avea și soția rapperului miliardar în această relație, a adăugat: „Și ea îl folosește pentru banii lui😭 ce rost are argumentul vostru”.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people