Bianca Censori, într-un top complet transparent în public. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Bianca Censori a fost surprinsă în public în timp ce purta un top complet transparent.

Bianca Censori, într-un top complet transparent în public. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a atras toate privirile într-o ținută uluitoare în timp ce se îndrepta spre un salon de bronzat din Los Angeles. Modelul australian, de 29 de ani, și-a expus sânii într-un top complet transparent, alegând să nu poarte sutien, în timp ce se îndrepta spre salonul Melrose Tanning Company.

Bianca Censori, o nouă apariție controversată

Bianca, cunoscută pentru ținutele sale provocatoare, a asortat topul abia vizibil cu o pereche de lenjerie intimă bej minusculă și tocuri. O pălărie cu imprimeu de camuflaj i-a protejat părul brunet scurt în timp ce se întorcea cu încredere la mașină după ședința de bronzare.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Ținuta revelatoare a depășit limitele decenței și ar putea fi considerată expunere indecentă conform legislației din California. Secțiunea 314(1) din Codul Penal al Californiei prevede că expunerea intenționată a organelor genitale sau a corpului gol într-un loc public sau oriunde altundeva unde cineva ar putea fi ofensat sau deranjat constituie o infracțiune.

O acuzație de expunere indecentă duce, de obicei, la o infracțiune minoră pentru prima abatere. Pedeapsa maximă este de șase luni în închisoare, o amendă de până la 1.000 de dolari și înregistrarea obligatorie ca agresor sexual pentru cel puțin zece ani.

Cei doi riscă să nu mai fie primiți în restaurante

Această decizie vine după ce proprietarii de restaurante au promis să interzică cuplului controversat accesul în localurile lor, în urma unei alte apariții revelatoare a lui Censori sâmbătă.

Censori a șocat privitorii când a luat cina în Los Angeles cu Kanye, de 47 de ani, într-un top abia vizibil. Bianca a lăsat puțin loc imaginației în tricoul minuscul care abia îi acoperea sânii, în timp ce ajungea la un restaurant local cu rapperul.

„În calitate de proprietar al unui local unde acești doi intenționează să intre, le-aș spune că, din respect pentru clienții mei, nu au voie să intre”, a scris un patron de restaurante, relatează Daily Mail. „Nu i-aș primi în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un exemplu bun pentru copiii mici să vadă așa ceva. Ce este în neregulă cu ei?”, a fost de acord un altul.

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și principalele supermarketuri au afișe în timpul verii care recomandă purtarea unei bluze pentru igienă la cumpărături, deoarece bărbații fără tricou intrau în magazine. Acest lucru este mult mai rău”, a spus cineva.

„Obișnuiai să fii refuzat la intrarea într-un restaurant dacă nu purtai cravată, dar vremurile s-au schimbat, acum poți intra și lua masa aproape dezbrăcat”, a scris un al treilea.

Bianca a devenit cunoscută pentru ținutele sale riscante și, recent, a apărut într-o ținută ultra-revelatoare, renunțând la un top în favoarea unor bretele tip bandaj care îi acopereau doar sfârcurile.

Anul trecut, Censori a purtat o serie de ținute excentrice în timpul escapadei cuplului în Italia, stârnind furia localnicilor. La acea vreme, ținutele ei transparente și din plasă, care îi lăsau sânii la vedere, au fost descrise de utilizatorii rețelelor de socializare ca fiind „lipsite de respect” într-o țară cunoscută pentru moștenirea sa catolică conservatoare.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător'. Clipul video cu artista a devenit viral

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people