Bianca Censori, cu picioarele înfășurate în bandaje în timpul unei întâlniri cu Kanye West

Bianca Censori a uimit cu ultima sa apariție la Disneyland, alături de Kanye West.

Bianca Censori, cu picioarele înfășurate în bandaje în timpul unei întâlniri cu Kanye West

Bianca Censori a ieșit în picioarele goale pentru o întâlnire la Disneyland cu Kanye West. Ea a renunțat la pantofi și avea doar bandaje care îi acopereau picioarele în timp ce se plimba prin parcul de distracții din California cu rapperul, care purta o ținută complet albă, care includea și pantofi în aceeași nuanță.

Bianca Censori a uimit cu ultima sa apariție

Bianca Censori și-a completat ținuta cu un body bej și o bucată de pânză într-o nunță de cafeniu pe care a pus-o deasupra. Modelul nu părea să se simtă inconfortabil, în ciuda faptului că nu purta pantofi, fiind văzută râzând și bine dispusă în timp ce se distra într-un carusel și se plimba cu West.

Foto: Profimedia

Cu toate acestea, experții medicali recomandă a nu se merge fără încălțăminte în locuri publice, deoarece poate expune picioarele unei persoane la tăieturi, vânătăi, veruci, infecții fungice și alte boli, cum ar fi tetanosul.

Foto: Profimedia

Censori s-a îmbrăcat adesea în mod neconvențional de când s-a căsătorit cu West, în decembrie 2022. Modelul australian este văzut frecvent în public purtând puține haine sau chiar deloc, inclusiv rochii transparente, sutiene din dantelă și colanți, topuri și fuste mini.

Se crede că West, în vârstă de 46 de ani, ar fi persoana din spatele acestor look-uri, ceea ce i-a făcut pe mulți critici să îl numească „manipulator” pentru că a încurajat-o pe Bianca Censori să se îmbrace în acest mod. „Este prinsă într-un joc psihologic periculos”, a scris anterior o persoană prin intermediul rețelelor de socializare.

Rapperul, acuzat că își manipulează soția

Tatăl Biancăi Censori, Leo Censori, și-ar fi exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la modul în care se îmbracă fiica sa în ultima vreme:

„Tatăl Biancăi, Leo, vrea să stea de vorbă cu Kanye și să îl întrebe la ce naiba se gândește când o plimbă pe Bianca ca pe un ponei trofeu gol pușcă. Vrea să îl întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele sale North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate dezbrăcate în ținute încurajate de soții lor”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în martie.

Cu toate acestea, mai multe persoane din interior apropiate lui Kanye West au insistat pentru Page Six că rapperul nu își manipulează soția și că hainele ei sunt doar „artă”: „Oamenii confundă creativitatea Biancăi. Ea este o personalitate fenomenală, un actor fenomenal, care poate distra publicul. Este o artistă desăvârșită. Bianca este un performer ca și Ye”, a declarat o sursă în luna martie.

În septembrie anul trecut, Page Six a relatat că cei doi creează ținute și au un „întreg atelier în Italia” care le croiește din mers:

Orice vrea el să facă, ei pot face. Chiar le fac pe loc”, a declarat Mowalola Ogunlesi, designerul de origine nigeriană, stabilit la Londra, angajat de West în 2020 pentru a conduce colaborarea sa cu Yeezy Gap.

„Îl proiectează și are o echipă internă care creează totul într-o zi”, a declarat un al doilea designer care a lucrat cu West, dar care a cerut să rămână anonim.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre planurile de căsătorie. Ce a povestit despre iubitul ei: „Niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people