Bianca Censori, apariție surprinzătoare într-o ținută bizară. Detaliul care a atras atenția

Bianca Censori a atras toate privirile cu o pereche de pantofi neobișnuiți.

Bianca Censori, apariție surprinzătoare într-o ținută bizară. Detaliul care a atras atenția

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, ar putea fi cunoscută pentru look-urile sale controversate și transparente, dar de data aceasta a avut o apariție inedită, într-o ținută mult mai acoperită. În timp ce a vizitat Dubaiul împreună cu soțul ei rapper săptămâna aceasta, tânăra a atras atenția cu un detaliu bizar.

Bianca Censori, accesoriu atipic în timpul vacanței din Dubai

Designerul Yeezy, în vârstă de 28 de ani, și West, în vârstă de 46 de ani, s-au asortat în look-uri negre din cap până în picioare pentru ieșirea lor la un centru comercial din Dubai, un fan postând o fotografie pe Instagram cu Censori îmbrăcată în ceea ce pare a fi o rochie maxi neagră cu mânecă lungă și glugă. Ea stă alături de cântăreț cu brațele încrucișate în fotografie, purtând o pereche de pantofi Balenciaga Flex Fur de 1.130 de dolari din colecția de primăvară 2024 a designerului.

Tocurile pufoase sunt acoperite cu blană falsă și au un toc înalt, ținuta ei fiind departe de aspectul pe care l-a afișat în Italia în această vară.

În ceea ce-l privește pe West, acesta a purtat una dintre ținutele sale caracteristice all-black, constând într-o pereche de pantaloni largi și o cămașă neagră cu mânecă scurtă, cu pantofi tip șosetă. Deși a optat pentru un look modest pentru plimbarea lor la cumpărături din Orientul Mijlociu, Censori a purtat una dintre ținutele sale obișnuite, atunci când s-a alăturat pentru a petrece la hotelul Royal Atlantis cu Chris Brown și Ty Dolla $ign luna trecută.

Soția lui West a purtat o fustă mini albă cu un top de bikini într-o fotografie făcută în club, atât domnul, cât și doamna West afișând zâmbete uriașe în timp ce se bucurau de seara lor. De asemenea, ea a purtat un alt look mini în timp ce a mers la magazinul pop-up al designerului Amina Muaddi săptămâna trecută, purtând o rochie maro mulată și o pălărie uriașă de blană în timp ce îmbrățișa un animal de pluș.

sursa: profimedia

Cei doi ar fi luat o pauză de la relație

Călătoria lor în Dubai vine după un raport potrivit căruia cuplul „lua o pauză” pe fondul unei intervenții din partea familiei ei din Australia. Și în timp ce zvonurile de despărțire s-au învârtit în jurul cuplului în ultimele zile, se pare că cei doi sunt cât se poate de fericiți.

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, ar fi luat „o pauză', anunțase recent Page Six. Se pare că această decizie ar fi fost luată în urma discuțiilor pe care Bianca le-a avut cu familia și prietenii săi, care și-au arătat dezacordul față de căsnicia ei cu Kanye. Ba mai mult decât atât, potrivit US Sun, West și Censori nu și-au mai petrecut timpul împreună de la jumătatea lunii octombrie.

„Familia ei nu a fost niciodată un fan al lui Ye, iar apropiații ei s-au întrebat dacă căsătoria cu el a fost decizia corectă”, a declarat vineri o sursă pentru publicație.

„Este foarte dificil să fii în preajma lui sau să lucrezi pentru el, dar Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el. Ea a făcut ca totul să fie despre Ye”.

Citește și:
Ce a dezvăluit Daniel Pavel despre Survivor All Stars, emisiunea care va începe în curând la PRO TV: „Noi provocări inimaginabile'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people