Bianca Censori, apariție rară alături de surorile sale. Cele trei au participat la petrecerea de lansare a albumului lui Kanye West

Bianca Censori a fost însoțită de familia ei la show-ul lui Kanye West.

Bianca Censori, apariție rară alături de surorile sale. Cele trei au participat la petrecerea de lansare a albumului lui Kanye West

Bianca Censori și-a adus cele două surori, Angelina și Alyssia, la petrecerea de lansare a albumului soțului ei, Kanye West, care a avut loc vineri în Salt Lake City. Cele trei au stat în primul rând, bucurându-se astfel la maximum de show-ul rapper-ului.

Pentru eveniment, Censori a ales o ținută sexy, formată dintr-un bodysuit nude strâns pe corp și o pereche de pantofi cu toc. Sora ei mai mică, Angelina, a purtat un top și o fustă bej, în timp ce Alyssia a optat pentru o rochie neagră cu decupaje și pantofi negri.

Potrivit Daily Mail, Angelina a postat pe Instagram Stories mai multe imagini din timpul show-ului lui Kanye. Modelul a împărtășit o fotografie în care apare alături de West, în vârstă de 47 de ani, dar și un videoclip cu rapper-ul interpretând melodia „Runaway”.

Potrivit Page Six, în timpul petrecerii de lansare a albumului, Kanye West a fost însoțit pe scenă de fiicele sale, North, în vârstă de 11 ani, și Chicago, de 6 ani, pe care le împarte cu fosta sa soție, Kim Kardashian.

În urma cu câteva luni, imediat după ce Bianca Censori a avut o altă apariție controversată, purtând o pereche de ciorapi transparenți fără lenejrie intimă, tatăl acesteia a luat atitudine, spunând că își dorește să stea de vorba cu soțul fiicei sale, Kanye West.

Mai multe surse apropiate au declarat pentru DailyMail.com că Leo, tatăl Biancăi Censori, se teme de faptul că rapper-ul o îndepărtează pe aceasta de familia sa și o transformă într-o „marfă de doi bani”.

„Leo, tatăl Biancăi, vrea să stea de vorbă cu Kanye și să-l întrebe la ce naiba se gândește când o plimbă pe Bianca ca pe un ponei trofeu gol pușcă”, a declarat o sursă apropiată.

„Vrea să îl întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele sale, North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate dezbrăcate în ținute încurajate de soții lor. Știe că în niciun caz Kanye nu ar permite așa ceva pentru fiicele sale, așa că nu înțelege de ce ar încuraja acest lucru pentru propria soție”, a mai spus sursa apropiată pentru DailyMail.com

Aceasta a adăugat și că Ye a „izolat-o” pe Bianca Censori de familia ei care locuiește în Australia.

„Dacă acest lucru nu este suficient de rău, bărbatul care ar trebui să o protejeze pe fiica domnului și doamnei Censori este același bărbat care o exclude din propria sa familie. Leo vrea să stea de vorba cu Kanye pentru a-i spune că îi face rău familiei sale, transformându-i fiica iubită într-o marfă cu aspect vulgar. Niciun bărbat nu ar trebui să încurajeze vreodată femeia pe care o iubește să iasă în public și să se prezinte așa. Asta nu este dragoste. Asta înseamnă control.”

Se pare că artistul este foarte strict cu soția sa, chiar impunându-i o serie de reguli bizare. De exemplu, Bianca Censori nu are voie să vorbească fără permisiunea lui Kanye West și trebuie să poarte doar hainele pe care acesta i le alege.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca, cum ar fi să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„De asemenea, îi cere să mănânce doar anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă el nu face sport. Ea nu mai are voință proprie și se supune lui pentru că a convins-o că sunt de viță nobilă”, a mai adăugat persoana apropiată.

Se pare că prietenii Biancăi Censori au încercat să vorbească cu ea și să o ajute, însă aceasta refuză să comunice, fiind de părere că amicii ei sunt doar „geloși pe faima sa.”

„Unii dintre acești prieteni au reușit, în sfârșit, să vorbească cu ea, dar nu este interesată să comunice cu ei. Chiar i-a spus unuia să se ducă naibii când a vrut să o întrebe dacă este bine”, a mai adăugat sursa.

Citește și:
Shakira a fost văzută luând masa cu un bărbat misterios în Miami, după ce a spus că „nu se gândește' la întâlniri

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people