Bianca Censori, apariție nud, într-o pelerină complet transparentă. Cum s-a afișat soția lui Kanye West

Bianca Censori a uimit cu ultima sa apariție, fiind acoperită doar de o pelerină de ploaie complet transparentă.

Bianca Censori, apariție nud, într-o pelerină complet transparentă. Cum s-a afișat soția lui Kanye West

Dacă pentru majoritatea oamenilor, o haină de ploaie ar fi accesoriul ales pentru camping sau pentru o plimbare rapidă într-o zi ploioasă, Bianca Censori nu se sfiește să o poarte în timpul unei întâlniri la un studio de muzică în Los Angeles.

Bianca Censori s-a afișat într-o pelerină de ploaie complet transparentă

Dovedind că mult mai puțin înseamnă mai mult, designer-ul, în vârstă de 29 de ani, nu a purtat absolut nimic sub pelerina transparentă, fiind complet goală, cu excepția unei perechi de cizme negre înalte până la genunchi. Marcajul din partea din față a hainei a ajutat-o să își bustul, însă a fost nevoită să își folosească mâinile pe corp pentru a se acoperi.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Censori a fost surprinsă alături de Kanye West, care, de asemenea, părea să nu riște cu furtuna Pineapple Express care lovește Coasta de Vest, deoarece a îmbrăcat un poncho kaki supradimensionat cu cizme de ploaie negre. Spre deosebire de soția sa, rapperul în vârstă de 46 de ani a fost cât se poate de acoperit, suprapunând un top negru și pantaloni de jogging sub haina și mănușile groase din piele. El a completat look-ul cu o mască de față neagră cu un detaliu de piele aplicat pe mijloc. 

Rapperul, acuzat că își manipulează soția

Kanye West ar fi impus o restricție asupra utilizării rețelelor sociale de către soția sa, Bianca Censori, în scopul de a o proteja de reacțiile negative, conform afirmațiilor unor surse apropiate, care sugerează că prietenii acesteia consideră măsura drept un mod suplimentar de „izolare”.

DailyMail.com a relatat anterior temerile continue ale prietenilor ei că rapperul, în vârstă de 46 de ani, își manipulează așa-zisa „soție – și mulți cred că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un model de comportament „controlant”. În ciuda faptului că cei dragi designerului au organizat chiar o intervenție în ceea ce privește relația ei cu rapperul și „modul lui de a controla”, soțul ei pare să îi fi schimbat atitudinea față de social media.

„Bianca a avut întotdeauna social media și a fost activă – până când s-a căsătorit cu Kanye. El nu vrea ca ea să aibă pagini de social media pentru că el crede că o va răni dacă va trebui să citească lucrurile urâte pe care le spun oamenii. A convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister și acest lucru este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece pare o altă formă de control”, a declarat pentru DailyMail.com o persoană din interior.

Cu toate acestea, prietenii au contestat faptul că rapperul, care poartă numele Ye, postează imagini picante cu soția sa pe propriul cont de Instagram – în ciuda faptului că ar fi susținut că aceasta are nevoie de protecție.

„El îi promovează goliciunea peste tot pe propriul cont pentru a putea controla modul în care se afișează. Este deranjant, iar prin izolarea ei de lume o face să devină din ce în ce mai închisă”.

Citește și:
Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer de piele la doar șase luni după ce a suferit o mastectomie

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people