Bianca Censori, apariție controversată la cinema. Cum a fost surprinsă alături de Kanye West

Bianca Censori a uimit cu ultima sa apariție la cinema, purtând un top complet transparent.

Bianca Censori, apariție controversată la cinema. Cum a fost surprinsă alături de Kanye West

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a șocat când și-a arătat sânii goi într-un top transparent la cinema marți. În vârstă de 29 de ani, ea a purtat un top complet transparent care i-a expus sânii în timp ce ieșea cu West, în vârstă de 47 de ani.

Bianca Censori, într-un top complet transparent

Bianca Censori a asortat topul cu pantaloni scurți nud cu talie înaltă și tocuri stiletto. Ea și-a acoperit șuvițele cu o șapcă bej și nu s-a machiat în timpul ieșirii, ea și West părăsind cinematograful după doar 45 de minute pe o ieșire din spate.

sursa: Profimedia

Kanye West a purtat la această ieșire un hanorac negru și pantaloni de jogging, asortați cu ochelari de soare.

sursa: profimedia

La începutul acestei luni, Bianca și-a expus sânii într-un top cu plasă complet transparent în timp ce se îndrepta spre salonul Melrose Tanning Company, alegând să nu poarte sutien. Bianca Censori a asortat bluza decoltată cu o pereche de lenjerie intimă bej și tocuri.

De asemenea, ea a încălcat codul vestimentar de la Chateau Marmont duminică, când a ajuns într-un alt microbikini. Restaurantul de lux din Los Angeles, care le cere oaspeților să se îmbrace în ținute business casual, a văzut-o pe Bianca arătându-și sânii în timp ce nu a respectat regulile.

Modelul australian a lăsat puțin loc imaginației într-un sutien de piele, care abia îi acoperea sânii. Bianca și-a asortat look-ul extrem de riscant cu o pereche de pantaloni scurți minusculi din piele, în timp ce se bucura de o băutură cu prietenii.

Patronii de restaurante, furioși din cauza ținutelor modelului

Apariția vine la scurt timp după ce Bianca Censori a atras atenția întregii străzi din Los Angeles când a ieșit în oraș într-un sutien argintiu minuscul. Vestea a venit după ce restauratorii și-au exprimat dorința de a le interzice Biancăi și soțului ei, Kanye West, să intre în localurile lor, după ce aceasta a ieșit într-un alt look revelator.

„Dacă eu sunt proprietarul oricărui local în care acești doi intenționează să intre, le voi spune că, din respect pentru clienții mei, nu aveți voie să intrați”, a scris un restaurator. „Nu i-aș primi în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model bun pentru copiii mici să vadă așa ceva. Ce este în neregulă cu ei?”, a fost de acord un altul. „Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și principalele supermarketuri au afișe în timpul verii care recomandă purtarea bluzei pentru igienă la cumpărături, deoarece bărbații topless intrau. Acest lucru este mult mai rău”, a spus unul dintre ei.

„Obișnuiai să ți se refuze intrarea într-un restaurant dacă nu purtai cravată, dar vremurile s-au schimbat, acum poți intra și lua masa aproape dezbrăcat”, a scris un al treilea. Un altul a comentat: „Niciun proprietar sau manager de restaurant care se respectă nu ar trebui să îi lase să intre cu ea îmbrăcată așa, cu excepția cazului în care, în avans, plătesc pentru a rezerva întregul restaurant, astfel încât acesta să fie propriul lor local privat cât timp se află acolo”.

Citește și:
Andreea Bălan, confesiuni neașteptate despre Victor Cornea. De ce este convinsă că relația lor va rezista în timp: „Suntem învățați cu toxicitate…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people