Bianca Censori, apariție controversată în Tokyo, după ce fosta asistentă a lui Kanye West l-a acuzat de hărțuire sexuală

Bianca Censori a avut o nouă apariție controversată, după ce Kanye West a fost acuzat de fosta sa asistentă de hărțuire sexuală.

Bianca Censori, apariție controversată în Tokyo, după ce fosta asistentă a lui Kanye West l-a acuzat de hărțuire sexuală

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a făcut o nouă demonstrație în materie de alegeri vestimentare, atrăgând atenția într-un body tanga, în timpul unei ieșiri la cumpărături în Tokyo.

Bianca Censori, apariție controversată în Tokyo

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, și-a arătat formele într-un body crem cu dungi, în timp ce alegea articole de lux împreună cu West, în vârstă de 47 de ani, a cărui fostă asistentă a intentat un proces de hărțuire sexuală împotriva lui. Modelul și-a etalat picioarele în ansamblul sumar pe care l-a asortat cu pantofi albi sport în timp ce se plimba printr-un centru comercial public.

La începutul acestei luni, fosta asistentă a lui Kanye, Lauren Pisciotta, a intentat un proces de hărțuire sexuală împotriva lui. De asemenea, ea l-a acuzat pe rapper de concediere abuzivă, precum și de încălcarea contractului. După ce a fost dat în judecată de fosta sa angajată, rapperul, căruia i se mai spune și Ye, a ripostat în special și a susținut că a fost concediată din cauza unui comportament „lasciv și nebunesc” și că a cerut, de asemenea, un salariu uriaș de 4 milioane de dolari.

Kanye West, acuzat de hărțuire sexuală

El a negat, de asemenea, afirmațiile ei, numindu-le „nefondate” și a acuzat-o de „șantaj și extorcare”. El a declarat că va depune un contraproces, dar încă nu a făcut acest lucru.

Pisciotta a susținut în plângerea depusă la Curtea Superioară din Los Angeles că West îi trimitea frecvent mesaje text și imagini explicite. Printre acestea se numărau înregistrări video cu el însuși în ipostaze controversate și o exagerare extremă în ceea ce privește viața sa sexuală, în ceea ce ea susținea că era un efort de a o convinge să i se alăture, se arată în plângere.

Procesul a explicat că o parte din îndatoririle ei – care implicau să fie la dispoziția lui West 24 de ore pe zi – era de a organiza transportul femeilor pentru a se întâlni cu el: „Cu o astfel de ocazie, în august 2022, după ce Pisciotta a aranjat o cursă Uber, Kanye West a.k.a. Ye și Bianca Censori au sunat-o pe ea dorind să discute despre orgia (five-some) la care participaseră cu o zi înainte”, se susține în proces.

Pisciotta a susținut că în aceeași lună, West i-a cerut să își dea jos cardiganul în timp ce se afla în biroul Yeezy/Gap „pentru că a spus că ‘acoperă prea mult'”: „Mai târziu, în acea seară, la birou, Kanye West, alias Ye, i-a cerut Biancăi Censori și altor invitate să întrețină relații sexuale cu el și cu invitații săi de sex masculin în vestiarul biroului. În aceeași perioadă de timp, Kanye West a.k.a. Ye i-a întrebat pe asistenții de design de la biroul Yeezy/Gap de ce Pisciotta nu ar vrea să facă sex cu el.”, se susține în proces.

Un reprezentant legal al artistului a susținut pentru TMZ că acuzațiile lui Pisciotta sunt „nefondate”, acuzând totodată personalitatea media de „șantaj”.

„Ca răspuns la aceste acuzații nefondate, Ye va intenta un proces împotriva doamnei Pisciotta, care l-a urmărit în mod activ din punct de vedere sexual pentru a obține un loc de muncă și alte beneficii materiale, apoi s-a angajat în șantaj atunci când avansurile ei au fost respinse”.

Reprezentantul lui Kanye a mai susținut că Lauren a furat telefonul rapperului pentru a încerca să șteargă dovezi care ar contrazice afirmațiile din propriul proces. West a susținut că fosta sa angajată a fost concediată din diverse motive, inclusiv că Lauren Pisciotta nu era calificată pentru postul respectiv, că ar fi cerut un salariu de 4 milioane de dolari și, de asemenea, a acuzat-o de „comportament lasciv și nebunesc”.

Citește și:
Theo Rose și Anghel Damian, emoționați până la lacrimi în urma unei experiențe unice: „Am trecut prin toate stările'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people