Beyonce, imagini inedite fără machiaj și complet naturală. Artista a dezvăluit rutina ei de îngrijire a părului

Beyonce și-a surprins fanii prin apariția ei complet naturală pe internet, în timp ce își prezenta rutina de îngrijire a părului.

Beyonce, imagini inedite fără machiaj și complet naturală. Artista a dezvăluit rutina ei de îngrijire a părului

Beyonce a postat un videoclip fără machiaj pentru a dezvălui rutina ei de spălare a părului. Artista le-a prezentat fanilor de pe rețelele de socializare produsele pe care le folosește pentru a avea parte de un păr bogat și sănătos, iar pentru tutorial a ales să se afișeze complet nemachiată.

Beyonce, complet nemachiată pe internet

În luna februarie, Beyonce a lansat Cecred, o extensie a lecțiilor învățate de la primul ei loc de muncă în salonul de coafură al mamei sale din Houston și a propriei sale călătorii în domeniul îngrijirii părului. De la lansare, videoclipurile fanilor în care arată modul în care colecția de șapte produse funcționează pentru diferite tipuri de păr, au acaparat internetul. Acum, avem și punctul de vedere al lui Beyonce.

Cântăreața a intrat pe Instagram pentru a vorbi deschis despre rutina ei de îngrijire a părului. Beyonce s-a filmat într-un beauty room, unde s-a lăsat pe mâna experților. Astfel, artista a surprins tot procesul prin care hairstylist-ul are grijă de părul ei.

„Acum că Cecred este cunoscut pentru calitatea a ceea ce face pentru părul tău, cred că este timpul să le arăt ce face pentru părul meu. Să fiu distructivă și să provoc tot ceea ce oamenii cred că ar trebui să fie procesul (de spălare a părului n.red.) a fost întotdeauna interesant pentru mine. Părul meu și muzica mea păreau să facă asta foarte mult de-a lungul anilor..”, a împărtășit Beyonce pe Instagram.

De asemenea, Beyonce a menționat că a reușit să își păstreze părul blond timp de 25 de ani, lucru deloc ușor. Chiar dacă nuanța vedetei a suferit schimbări de-a lungul timpului, aceasta a avut tot timpul acele tonuri aurii caracteristice.

„Menținerea a 25 de ani de păr blond pe părul natural prin toate experimentele pe care le fac a jucat un rol foarte important în dezvoltarea produselor Cecred. Este cel mai greu lucru să menții părul vopsit sănătos și puternic, dar Cecred este aici. Numai calitate, fără scurtături”, a spus ea.

Artista a vorbit despre brand-ul ei de produse de păr

Cecred are o abordare multiplă a recuperării părului, dar gama este construită în principal în jurul Fermentului de Keratină Bioactiv patentat al mărcii, alcătuit din keratină, miere și ferment prebiotic, care imită proteinele naturale ale părului pentru a restabili echilibrul și a hrăni în profunzime.

„Sunt mândră de ingrediente, sunt mândră de modul în care îi face pe oameni să se simtă. Sunt mândră că nu este unidimensională și că este pentru mai multe texturi”, împărtășește ea în timp ce adaugă tușele de finisare, The Nourishing Hair Oil, pe vârfurile ei proaspăt ondulate. În curând, Cecred își va extinde oferta pentru a include un balsam hidratant care să se potrivească cu șamponul hidratant.

Artista a uimit în luna noiembrie cu apariție sa la premiera filmului concertului său, Renaissance World Tour, la Samuel Goldwyn Theater. Pozând pe covorul roșu, artista a uimit într-o rochie personalizată cu lanț de postav argintiu de la Versace, pe care a asortat-o cu mănuși argintii și sandale cu toc. Cântăreața a dezvăluit la eveniment și părul blond platinat, pe care l-a purtat într-un stil elegant.

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people