Beyoncé a organizat o petrecere fabuloasă cu ocazia zilei sale de naștere

Beyoncé știe cum să marcheze un moment important din viața ei și același lucru a făcut și cu ocazia zilei sale de naștere.

Beyoncé a împlinit 41 de ani pe 4 septembrie. Câteva zile mai târziu, mai precis sâmbătă, 10 septembrie, artista a organizat o petrecere fabuloasă, iar printre invitați s-au numărat, așa cum era de așteptat, nume celebre din showbiz-ul internațional. 

Beyoncé a invitat la petrecerea cu tematică disco cu ocazia zilei sale de naștere unele dintre cele mai cunoscute vedete, care s-au întrecut în ținute spectaculoase, iar aici putem aminti de Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner, Megan Fox, Machine Gun Kelly, Adele, Rich Paul, Lily Rose-Depp, Lizzo, Drake, Michael B. Jordan, Tristan Thompson, Zendaya și Bella Hadid, care a venit de la New York Fashion Week pentru a lua parte la eveniment. Petrecerea a avut loc la un conac privat din Bel-Air, California. Deși cântăreața se află de multă vreme în lumina reflectoarelor și este obișnuită cu atenția din partea publicului, de aceasta dată, a preferat să fie discretă în privința petrecerii sale. Soțul artistei, Jay-Z, a fost și el surprins de către paparazzi în afara locației. 

Recent, Beyoncé a apărut într-o nouă campanie de la Tiffany & Co. Într-un video publicat pe Instagram, cântăreața e văzută purtând bijuterii de la celebrul brand, printre care și un colier Tiffany HardWear personalizat, care a fost creat exclusiv pentru această campanie și care a fost realizat în aproximativ 40 de ore. 

„Sunt onorată să continui parteneriatul cu Tiffany & Co. și să explorez și mai profund cât de frumoase sunt conexiunile noastre, atunci când sărbătorim cu adevărat relația și importanța iubirii pe care o avem pentru noi înșine ca invizi”, spunea artista într-un comunicat de presă. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Citește și:
Festivalul de film de la Veneția 2022, la final. Marii câștigători și ținutele spectaculoase de la festivitatea de premiere

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people