Ben Affleck, surprins într-o ipostază neașteptată pe fondul zvonurilor de divorț. Fanii au reacționat imediat: „Dezgustător”

Ben Affleck a fost surprins într-o ipostază neașteptată.

Ben Affleck, surprins într-o ipostază neașteptată pe fondul zvonurilor de divorț. Fanii au reacționat imediat: "Dezgustător"

Ben Affleck a stârnit controverse și discuții în rândul fanilor după ce aceștia au sesizat că are fermoarul de la pantaloni deschis într-o serie de imagini realizate în timp ce actorul se afla la cumpărături cu fiul său. Actorul din Good Will Hunting, în vârstă de 51 de ani, a fost subiectul titlurilor de presă alături de soția sa, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, zvonindu-se că ar divorța.

Ben Affleck a atras atenția într-un mod neașteptat

Affleck a fost fotografiat în mai multe locații din Los Angeles în ultimele zile, pe fondul speculațiilor cu privire la soarta căsniciei sale. Câștigătorul a două premii Oscar, care este și tată al fiicelor Violet, de 18 ani, și Seraphina, de 15 ani, și al fiului Samuel, de 12 ani, pe care îl împarte cu fosta soție Jennifer Garner, a fost fotografiat cel mai recent la cumpărături de haine vintage cu fiul său.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Cu toate acestea, momentul de apropiere tată-fiu a părut să fie pătat atunci când cititorii au observat că actorul a ieșit cu pantalonii descheiați în timp ce glumeau că a fost „întrerupt la toaletă”. Luni, Ben a fost fotografiat purtând o cămașă cu nasturi de culoare verde mentă, pantaloni kaki și pantofi din piele de căprioară maro deschis. De asemenea, el purta o pereche de ochelari de soare care atârnau de cămașă și un ceas elegant la mână.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Cum au reacționat fanii

Cu toate acestea, se pare că a omis o componentă importantă a ținutei sale. Apariția sa a stârnit frenezie în rândul multor fani, care au intrat pe internet pentru a-și împărtăși părerile după ce DailyMail.com a publicat fotografiile în care actorul se plimba cu fermoarul deschis.

„Ok, deci acum se plimbă cu fermoarul deschis. Tipul ăsta este pur și simplu dezgustător”, a scris un internaut. „Ben, pantalonii tăi sunt descheiați. În al doilea rând, zvonurile privind conflictul dintre Ben și Jennifer Lopez nu sunt zvonuri. Ea locuiește în conacul de 60 de milioane, iar Ben închiriază o altă casă.” Altcineva a adăugat: „Ben trebuie să își încheie pantalonii”. O altă persoană a comentat: „Nu doar că a uitat să încheie fermoarul pantalonilor, a uitat și de nasturi”.

Cu toate acestea, alții i-au luat apărarea actorului de la Hollywood, unul dintre ei scriind: „Probabil că a uitat să tragă fermoarul în vestiar, se poate întâmpla oricui, mai ales când îmbătrânește, dar majoritatea oamenilor nu sunt fotografiați de paparazzi”. „Se poate întâmpla oricui. Cu toții am avut defecțiuni de garderobă, majoritatea dintre noi nu suntem fotografiați de paparazzi, așa că suntem scutiți de judecata publicului”, a fost de acord un altul.

Jennifer „încă trăiește separat” de Ben, potrivit unei surse care a declarat pentru People că actrița este „foarte concentrată pe muncă”. De asemenea, Affleck a muncit din greu pentru că filmează viitorul thriller The Accountant 2. Un apropiat al lui Jennifer Lopez a declarat anterior că mariajul lor „nu se află în cel mai bun moment”. O altă sursă a precizat că ruptura dintre cei doi a fost „dificilă cu fiecare zi” pe fondul unor „diferențe filosofice de bază”.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre viața ei personală după divorț: „Omul potrivit la locul potrivit'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people