Ben Affleck, schimbare radicală de look pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez. Cum arată acum actorul

Ben Affleck și-a surprins fanii cu un look punk.

Ben Affleck, schimbare radicală de look pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez. Cum arată acum actorul

Ben Affleck și-a surprins fanii cu un look nou. Pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez, actorul, în vârstă de 51 a adoptat o tunsoare punk.

Affleck a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba cu motocicleta prin Los Angeles. Pe lângă noua tunsoare, Ben a optat pentru un stil vestimentar atipic, purtând un tricou Red Hot Chili Peppers, o jachetă din piele neagră, o pereche de jeanși skinny și ochelari de soare aviator.

În plus, starul din Argo nu purta verigheta, ceea ce sugerează că despărțirea de J.Lo este iminentă. De asemenea, și Lopez a fost văzută săptămâna trecută fără inelul primit de la actor.

Recent, mai multe surse apropiate cuplului au declarat pentru DailyMail.com că cei doi ar fi semnat actele de divorț, dar încă amână depunerea lor.

„Au finalizat actele de divorț acum o lună, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le depune”, a declarat o sursă apropiată cuplului. „Atunci, vor face o declarație comună în care vor spune cât de mult se iubesc și cum au luptat să facă lucrurile să funcționeze, dar nu au reușit. Sincer, la final nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau înainte este trecut și amândoi au acceptat acest lucru”, a mai adăugat o altă sursă pentru DailyMail.com.

Vestea vine la scurt timp după ce Affleck a cumpărat o nouă vilă de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades, chiar de ziua de naștere a lui Lopez. Prietenii artistei au afirmat că gestul făcut de actor a fost o „lovitură în inimă” pentru J.Lo. De asemenea, 24 iulie, ziua în care Lopez a împlinit 55 de ani, a marcat și finalizarea vânzării penthouse-ului artistei din New York pentru suma de 23 de milioane de dolari.

Cuplul a fost surprins ultima dată împreună pe 30 martie. De atunci, cei doi au petrecut vara separat – Jennifer Lopez în mare parte pe coasta de est, iar Ben Affleck în Los Angeles. Aceștia nu au fost împreună nici pe 16 iulie, ziua în care au aniversat doi ani de căsnicie.

O postare pe Instagram a lui Jennifer Lopez a alimentat și mai mult zvonurile legate de despărțirea de soțul său, Ben Affleck. Artista a publicat un fragment din videoclipul melodiei Cambia el Paso, în care cântă despre o relație ajunsă la final.

„Viața ei este mai bună acum fără el… Nu are nevoie de nimeni pentru a fi bine / Nu eșuează, nu eșuează. El nu merită să o aibă în brațele sale” – sunt versurile pe care Lopez le rostește.

Artista nu a oferit prea multe explicații, ci s-a rezumat la a scrie un mesaj simplu: „La mulți ani, Cambia El Paso.”

Recent, mai multe surse apropiate au afirmat pentru publicația Page Six că mariajul celor doi este „încheiat de luni de zile.” Acestea au mai precizat și că Affleck și Lopez sunt separați din luna martie, însă actorul este „foarte protector față de Jennifer”. În plus, publicația People a relatat că Ben și-a luat toate lucrurile personale din vila pe care o împărțea cu JLo în timp ce artista se afla în vacanță în Europa.

„Ben pare să fie în regulă. A fost la biroul său în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, își petrece timpul cu copiii săi”, a declarat o persoană apropiată pentru publicație.

Citește și:
Matt Damon, dezvăluiri inedite despre rolul de tată. Ce spune despre creșterea fiicelor sale: „Încerc să ascult'

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people