Ben Affleck, declarații rare despre Jennifer Lopez pe fondul zvonurilor de divorț: „A fost o nebunie”

Ben Affleck recunoaște că nu se poate obișnui cu toată atenția pe care o primește soția lui, Jennifer Lopez.

Ben Affleck, declarații rare despre Jennifer Lopez pe fondul zvonurilor de divorț: „A fost o nebunie"

Invitat în cadrul emisiunii „Hart to Heart” a comediantului Kevin Hart, Ben Affleck a vorbit despre mariajul său cu Jennifer Lopez, recunoscând că este adesea deranjat de faima soției sale. Actorul, în vârstă de 51 de ani, a precizat că ieșirile în public sunt o adevărată corvoadă pentru el din cauza fanilor care năpustesc asupra lui Lopez.

„Am fost undeva cu Jennifer – nu-mi amintesc exact unde, pentru că ea este atât de faimoasă și creează această situație. Oamenii o iubesc și ea reprezintă ceva cu adevărat important pentru ei,” i-a spus Affleck lui Hart.

„Când mă văd pe mine, oamenii sunt la modul: ‘Hei, îmi place filmul tău,’ și apoi strigă ‘AAAHHHH! J.LO!'”, a exclamat el. „E uimitor, înțelegi ce vreau să spun?”.

Affleck și-a amintit apoi de o altă întâmplare, ce a avut loc în timpul unei ieșiri cu familia în Times Square. Affleck are trei copii, Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani), cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în timp ce Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, cu fostul ei soț, Marc Anthony.

„Am coborât din mașină. Ne duceam la o piesă de teatru și am zis: ‘La naiba, iubito, o să întârziem, trebuie să mergem o stradă și jumătate pe jos.’ [Jennifer] a zis, ‘Bine,’ nu a comentat nimic. Am ieșit cu ea și cu toți copiii, prin Times Square, și toată treaba a fost nebunie. Am zis, ‘Oh, Doamne.’ Era o doamnă, fuma iarbă, îmbrăcată într-un costum strâmt complet mov – era o doamnă mai corpolentă– și a început să alerge înapoi filmând și strigând ‘J.LO!!'”, a povestit Ben.

Affleck a vorbit apoi și despre expresiile sale faciale celebre, menționând că uneori pare frustrat în fotografiile surprinse de paparazzi pentru că este „puțin timid.”

„Nu îmi place să atrag prea multă atenție. De aceea, oamenii mă văd și se întreabă: ‘De ce pare tipul ăsta mereu supărat?’ Pentru că cineva își bagă camera în fața mea și eu sunt de genul, ‘OK, hai că începe'”.

Cel mai probabil, interviul a fost filmat înainte ca zvonurile legate de despărțire să facă înconjurul lumii, așa că Affleck nu a discutat și despre starea actuală a căsniciei cu Lopez.

Potrivit presei internaționale, de la jumătatea lunii mai, actorul locuiește într-o casă din Brentwood. În plus, TMZ a raportat recent că Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să vândă casa în care locuiau împreună. Mai multe surse au declarat pentru publicație că cei doi au angajat un agent imobiliar de la compania The Agency pentru a vinde casa pe care au achiziționat-o împreună în luna mai a anului trecut.

Agentul imobiliar ar fi prezentat casa timp de aproximativ două săptămâni, însă până acum nu au existat cumpărători interesați. Sursa apropiată cuplului a precizat pentru TMZ că Lopez și Affleck cer „în jur de 65 de milioane de dolari” pentru locuința lor din California. Publicația a mai precizat că cei doi vor suferi o pierdere financiară de „milioane de dolari” în urma vânzării, din cauza „comisioanelor brokerului, a unei noi taxe ce se aplică în cazul proprietăților foarte scumpe, dar și cauza sumelor semnificative pe care le-au investit în îmbunătățiri”.

Lopez, în vârstă de 54 de ani, și Affleck, în vârstă de 51 de ani, au achiziționat casa de 43.000 de metri pătrați în valoare de 60,85 milioane de dolari în mai 2023 — la 10 luni după ce s-au căsătorit la Las Vegas. Conacul are 17 dormitoare, 30 de băi și locuri de parcare pentru 80 de vehicule.

Publicația InTouch a relatat că Jennifer Lopez și Ben Affleck fac terapie pentru a-și rezolva problemele de cuplu.

„Ben crede în terapie, până la un punct, și este dispus să fie corect și să participe cu o minte deschisă, chiar dacă urăște întregul proces umilitor”, a declarat o sursa pentru publicație. „El nu va evalua niciodată succesul acestei căsnicii în funcție de ceea ce se întâmplă în biroul terapeutului.”

Sursa, care susține că îl cunoaște pe Affleck de mai bine de un deceniu, a declarat că „totul este o ceartă” între cei doi.

Ben Affleck a înțeles că mariajul său cu Jennifer Lopez se apropie de final, a mai spus recent o sursă apropiată în exclusivitate pentru Page Six.

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, el ar face-o”, a spus persoana din interior.

Aceasta a adăugat și că actorul, în vârstă de 51 de ani, „simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril, iar acum și-a venit în fire și înțelege că nu există nicio șansă ca mariajul lor să meargă.'”

Citește și:
Bianca Censori, apariție topless la un restaurant din Paris. Soția lui Kanye West a atras atenția tuturor cu ținuta controversată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people