Ben Affleck, conflict cu paparazzi în fața casei sale, pe fondul problemelor conjugale cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a fost surprins în timpul unui conflict cu paparazzi aflați în fața casei sale.

Ben Affleck, conflict cu paparazzi în fața casei sale, pe fondul problemelor conjugale cu Jennifer Lopez

Ben Affleck și-a pierdut controlul duminică, în fața casei sale și a lui Jennifer Lopez, când paparazzi nu au încetat să facă fotografii și să-l orbească cu blițurile lor. Becurile luminoase erau o distragere a atenției și o problemă de siguranță încât câștigătorul premiului Oscar a frânat brusc mașina, a dat înapoi și a ieșit din vehicul pentru a se certa cu fotografii.

Ben Afflec, furios din cauza paparazzilor din fața casei lui

„Ascultă, omule, o să mă bagi într-un accident”, poate fi auzit Affleck, în vârstă de 51 de ani, spunându-i unuia dintre cameramani într-un videoclip obținut luni de TMZ. „Nu-ți aprinde blițul în timp ce conduc pe alee”.

Starul din „Argo” a continuat să se ia de fotograf în timp ce încerca să îi dea lecții despre pericolele blițurilor: „Nu face asta. Asta e periculos. Nici măcar nu știi dacă sunt eu”, l-a avertizat el. „Ai putea provoca un accident”.

În timp ce Affleck se întorcea la mașină, un alt fotograf a decis să reînceapă să facă fotografii, ceea ce l-a determinat pe actorul din „Air” să își exprime frustrările.

„Oprește-te, omule. Este periculos ce faceți voi. Înțelegeți?” a spus Affleck. „Eu nu pot să văd. O să răniți pe cineva făcând chestia asta. Iisuse Hristoase, fiica mea vine încoace. Dacă îți aprinzi luminile pe ea, o pui în pericol. Înțelegi asta?”

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, nu a fost alături de Affleck, ea bucurându-se de o călătorie singură în Europa. În timp ce Affleck și-a îndreptat furia asupra paparazzilor, vedeta din „Hustlers” a fost văzută făcând selfie-uri inedite în timp ce purta un costum de baie de 99 de dolari în timpul unei plimbări cu barca în Italia. După câteva zile în Italia, Lopez s-a îndreptat spre Franța, unde a participat la show-ul Vogue World.

Actorul, declarații rare despre Jennifer Lopez

Invitat în cadrul emisiunii „Hart to Heart” a comediantului Kevin Hart, Ben Affleck a vorbit despre mariajul său cu Jennifer Lopez, recunoscând că este adesea deranjat de faima soției sale. Actorul, în vârstă de 51 de ani, a precizat că ieșirile în public sunt o adevărată corvoadă pentru el din cauza fanilor care năpustesc asupra lui Lopez.

„Am fost undeva cu Jennifer – nu-mi amintesc exact unde, pentru că ea este atât de faimoasă și creează această situație. Oamenii o iubesc și ea reprezintă ceva cu adevărat important pentru ei,” i-a spus Affleck lui Hart.

„Când mă văd pe mine, oamenii sunt la modul: ‘Hei, îmi place filmul tău,’ și apoi strigă ‘AAAHHHH! J.LO!'”, a exclamat el. „E uimitor, înțelegi ce vreau să spun?”.

Affleck și-a amintit apoi de o altă întâmplare, ce a avut loc în timpul unei ieșiri cu familia în Times Square. Affleck are trei copii, Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani), cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în timp ce Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, cu fostul ei soț, Marc Anthony.

„Am coborât din mașină. Ne duceam la o piesă de teatru și am zis: ‘La naiba, iubito, o să întârziem, trebuie să mergem o stradă și jumătate pe jos.’ [Jennifer] a zis, ‘Bine,’ nu a comentat nimic. Am ieșit cu ea și cu toți copiii, prin Times Square, și toată treaba a fost nebunie. Am zis, ‘Oh, Doamne.’ Era o doamnă, fuma iarbă, îmbrăcată într-un costum strâmt complet mov – era o doamnă mai corpolentă– și a început să alerge înapoi filmând și strigând ‘J.LO!!'”, a povestit Ben.

Affleck a vorbit apoi și despre expresiile sale faciale celebre, menționând că uneori pare frustrat în fotografiile surprinse de paparazzi pentru că este „puțin timid.'

„Nu îmi place să atrag prea multă atenție. De aceea, oamenii mă văd și se întreabă: ‘De ce pare tipul ăsta mereu supărat?’ Pentru că cineva își bagă camera în fața mea și eu sunt de genul, ‘OK, hai că începe'”.

Citește și:
Ilona Brezoianu, primele declarații după ce s-a căsătorit. Ce a mărturisit actrița: „Nu a fost o mare desfășurare de forțe…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people