Bella Thorne și Benjamin Mascolo s-au logodit

Bella Thorne și Benjamin Mascolo s-au logodit după aproape doi ani de relație.

Bella Thorne și Benjamin Mascolo s-au logodit

Bella Thorne și Benjamin Mascolo s-au logodit. Vestea a fost dată chiar de cei doi, atât Bella, cât și Benjamin postând imagini și clipuri video pe rețelele lor sociale, în care își anunțau fanii că au decis să facă pasul cel mare.

„A spus DA @bellathorne”, a scris cântărețul italian pe contul său de Instagram. Acesta a mai postat și trei fotografii cu Bella, în care actrița își arăta cu mândrie inelul de logodnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benjamin Mascolo (@b3nm)


Și Bella Thorne, în vârstă de 23 de ani, a postat pe contul său de Instgram un clip video în care îi putem auzi pe cei doi făcându-și o declarație de dragoste extrem de emoționantă.

„Te iubesc atât de mult”, a afirmat Thorne. „Îți mulțumesc că ești minunată, iubito. Te iubesc extrem de mult”, i-a răspuns cântărețul.

Mascolo a povestit pe contul său de Instagram cum a avut loc cererea în căsătorie. Momentan, cei doi filmează împreună o peliculă romantică intitulată „Time Is Up”, iar potrivit declarațiilor cântărețului, cererea a avut loc chiar pe platourile de filmare.

„Am scris scrisoarea de dragoste pe spatele scenariului filmului nostru. La sfârșitul ultimei scene, ea era la monitor cu regizorul și… surpriză.”

Mascolo a mărturisit și că vor face o dublă ceremonie, atât în Statele Unite ale Americii, cât și în Italia.

„O ceremonie în Italia și una în America”, a afirmat cântărețul pe contul său de Instagram.

Thorne și Mascolo formează un cuplu de aproape doi ani, cei doi făcându-și publică relația în iunie 2019 printr-o postare pe Instagram.

La începutul anului, cei doi au petrecut o vacanță romantică în Mexic.

Bella Thorne face parte din celebritățile care și-au asumat public orientarea sexuală. Aceasta a mărturisit că este pansexuală, adică se simte atrasă emoțional față de oameni de toate felurile, indiferent de identitatea lor de gen și sexul biologic.

În trecut, și alte vedete au mărturisit că sunt pansexuale, cum ar fi Janelle Monáe, Brandon Urie, Cara Delevingne sau Joe Lycett.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, surprinși în ipostaze romantice după ce au negat știrea că s-au despărțit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people