Bella Thorne s-a logodit! Cum arată spectaculosul inel primit de actriță

Bella Thorne și Mark Emms s-au logodit după un an de relație!

Bella Thorne s-a logodit! Cum arată spectaculosul inel primit de actriță

Bella Thorne și Mark Emms sunt pregătiți pentru pasul cel mare! Actrița în vârstă de 25 de ani și-a anunțat vineri logodna prin intermediul unei postări pe Instagram. Aceasta a dezvăluit mai multe imagini în care își arăta inelul de logodnă spectaculos, cu diamant de peste 10 carate.

Potrivit revistei Vogue, Bella și Mark s-au cunoscut anul trecut în Ibiza, la petrecerea organizată de modelul Cara Delevingne cu ocazia zilei sale de naștere.

„A fost dragoste la prima vedere”, a declarat Thorne despre momentul în care l-a întâlnit pe Emms.

Cererea în căsătorie a avut loc pe 13 mai și a fost urmată de o petrecere în familie. În plus, se pare că actrița deja a început să își planifice nunta. Potrivit Vogue, Bella și-ar dori ca marele eveniment să aibă loc la un conac din Marea Britanie și să poarte o rochie de mireasă vintage Schiaparelli sau Dior.

„Orice mireasă are nevoie nu de o rochie, ci de patru!”, a mai declarat actrița pentru revistă.

În urmă cu un an, Bella Thorne a anunțat că a pus capăt relației cu Benjamin Mascolo. Cei doi au fost împreună timp de trei ani, și chiar erau pregătiți să facă pasul cel mare. În 2021 cei doi și-au anunțat logodnă prin intermediul unei postări pe Instagram.

„A spus DA @bellathorne”, a scris cântărețul italian pe contul său de Instagram la momentul respectiv. Acesta a mai postat și trei fotografii cu Bella, în care actrița își arăta cu mândrie inelul de logodnă.

Și Bella Thorne a postat atunci un clip video ce surprindea o declarație de dragoste extrem de emoționantă.

„Te iubesc atât de mult”, a afirmat Thorne. „Îți mulțumesc că ești minunată, iubito. Te iubesc extrem de mult”, i-a răspuns cântărețul.

Bella Thorne face parte din celebritățile care și-au asumat public orientarea sexuală. Aceasta a mărturisit că este pansexuală, adică se simte atrasă emoțional față de oameni de toate felurile, indiferent de identitatea lor de gen și sexul biologic.

În trecut, și alte vedete au mărturisit că sunt pansexuale, cum ar fi Janelle Monáe, Brandon Urie, Cara Delevingne sau Joe Lycett.

Citește și:
Leonardo DiCaprio și Irina Shayk, surprinși din nou împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people