Bella Hadid și Marc Kalman s-au despărțit după doi ani de relație

Bella Hadid și Marc Kalman s-au cunoscut în 2020 în New York.

Bella Hadid și Marc Kalman s-au despărțit după doi ani de relație

Bella Hadid și Marc Kalman s-au despărțit după doi ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 2020, însă și-au oficializat relația un an mai târziu, când Hadid a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Kalman. Potrivit DailyMail.com, Bella Hadid și Marc Kalman au decis să meargă pe drumuri separate în primăvara acestui an, iar modelul în vârstă de 26 de ani se concentrează acum asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„Erau foarte îndrăgostiți, dar în cele din urmă relația și-a urmat cursul și au decis să îi pună capăt. Bella este o persoană foarte drăguță, dar se luptă cu presiunea faimei. A încercat să aibă grijă de ea de când s-au despărțit”, a declarat o sursă, făcând referire la faptul că Hadid a fost diagnosticată cu boala Lyme.

„În urmă cu nouă luni, Bella a decis că nu vrea să mai bea, așa că s-a oprit. Ea nu a mai băut de nouă luni și nu a avut niciodată probleme cu alcoolul sau drogurile. Bella nu se află la dezintoxicare”, a mai spus sursa, potrivit DailyMail.com.

Într-un interviu acordat revistei InStyle, Bella Hadid a recunoscut că obișnuia să își piardă controlul în urma consumului excesiv de alcool. „Am băut destul”, a spus ea.

„Iubeam alcoolul și s-a ajuns la punctul în care, știi, trebuia să anulez anumite ieșiri noaptea pentru că simțeam că nu mă voi putea controla. Nu simt nevoia să mai beau alcool când știu cum mă va afecta la 3 dimineața, când mă trezesc cu o anxietate oribilă gândindu-mă la acel lucru pe care l-am spus acum 5 ani, când am absolvit liceul. Este un efect neîncetat al durerii și stresului legat de acele câteva pahare care nu m-au ajutat foarte mult, oricum.”

O altă persoană apropiată a dezvăluit pentru ET că Bella Hadid și Marc Kalman s-au despărțit înainte de vară, iar ea „primește în prezent tratament zilnic pentru boala Lyme.”

În primăvara acestui an, Bella Hadid a povestit într-un clip postat pe TikTok că a avut o infecție nedepistată la un dinte, și că pe parcursul anului în care aceasta a persistat, simptomele bolii Lyme, de care suferă de mulți ani, s-au accentuat. Cu fața congestionată și inflamată, modelul a vorbit despre problemele sale de sănătate.

„A fost o infecție mică sub un dinte, lângă dintele despre care credeam că are probleme (și care e bine), căruia i-am făcut o obturație de canal anul trecut. Infecția a continuat să se întindă, astfel încât am ajuns să am o infecție la întregul maxilar. Am simțit timp de luni de zile că trebuie să scot acest dinte pentru a vindeca restul, și că, dacă nu o voi face, mă va da gata el pe mine! Vă rog să vă ascultați corpurile, prieteni!!! Infecția a agravat boala Lyme, ceea ce înseamnă că apoi Lyme-ul a atacat locurile care deja sufereau, dintele, falca, creierul, coloana, oasele, întreg sistemul nervos.”

Atât Bella Hadid cât și mama sa, Yolanda, și fratele ei, Anwar, au fost diagnosticați cu boala Lyme în 2012, iar de atunci supermodelul a vorbit în multe rânduri despre problema de sănătate cu care se confruntă. Gigi Hadid, sora Bellei, nu a fost afectată. Bella a explicat pe TikTok cum chiar și cea mai mică problemă poate conduce la suferințe mult mai mari, din cauza afecțiunii sale.

„Orice traumă minoră asupra corpului, fie că este fizică sau mentală, îmi accentuează boala Lyme. Falca mea a fost atât de inflamată, și se inflama automat oricând eram foarte stresată sau aveam perioade în care munceam mult. În unele zile este ok, iar alte zile sunt dificile. Dar apoi a început să mă doară și am ajuns de la 0 la 100, la un nivel foarte agresiv. Acum aici suntem!”, a povestit Bella Hadid în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Barbara Palvin și Dylan Sprouse s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete în Ungaria. Modelul a purtat două rochii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people