Bella Hadid, noi detalii despre starea de sănătate. Modelul se luptă cu boala Lyme: „Nu renunț”

Bella Hadid a împărtășit noi detalii despre lupta sa cu boala Lyme, alături de imagini emoționante din timpul tratamentelor.

Bella Hadid, noi detalii despre starea de sănătate. Modelul se luptă cu boala Lyme: "Nu renunț"

Bella Hadid le-a oferit fanilor o actualizare a stării sale de sănătate pe fondul luptei „dureroase” cu boala Lyme, înainte de a le mulțumi celor care au susținut-o de-a lungul anilor. Supermodelul a împărtășit cu publicul mai multe cadre surprinse acasă, în timp ce se afla sub tratament, precum și un buletin de analize medicale.

Bella Hadid a împărtășit noi detalii despre lupta cu boala Lyme

În postarea sa, Hadid i-a mulțumit mai întâi mamei sale, Yolanda Hadid, „pentru că a păstrat toate dosarele ei medicale, a rămas alături de ea și nu a părăsit-o niciodată, a protejat-o, a susținut-o, dar mai ales a crezut în ea în toate acestea”. Bella Hadid a continuat să explice în postarea sa că, de când a contractat Lyme, nu a făcut decât să se înrăutățească cu timpul, iar simptomele au avut un impact „în moduri” pe care nu le poate „explica cu adevărat”.

„Micuța din mine, care a suferit, ar fi atât de mândră de mine, cea mare, pentru că nu am renunțat la mine. Trăind în această stare, înrăutățindu-se cu timpul și cu munca, în timp ce încercam să mă fac mândră pe mine, familia mea și oamenii care mă susțin, a avut un impact asupra mea în moduri pe care nu le pot explica cu adevărat. Să fiu atât de tristă și bolnavă cu cele mai multe binecuvântări/ privilegii/ oportunități/ iubire în jurul meu a fost, foarte probabil, cel mai derutant lucru dintotdeauna. Un lucru pe care vreau să vi-l exprim tuturor este că 1: Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji, ♥️și 2: Nu aș schimba nimic pentru nimic în lume. Dacă ar trebui să trec din nou prin toate astea, pentru a ajunge aici, în acest moment exact în care mă aflu acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoasă, aș face totul din nou. M-a făcut ceea ce sunt astăzi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

De fapt, ea a spus că „aproape 15 ani de suferință invizibilă” au meritat pentru că a avut șansa de a răspândi dragostea „dintr-o cupă plină” și de a fi „cu adevărat” ea însăși „pentru prima dată”.

„Am încercat să aleg imaginile cele mai pozitive pentru că, oricât de dureroasă a fost această experiență, rezultatul a fost cea mai luminoasă experiență din viața mea, plină de noi prieteni, noi viziuni și un nou creier”, a adăugat ea înainte de a le mulțumi celor din jurul ei care au ajutat-o în această călătorie și a-i asigura pe fani că se va întoarce cu forțe prospete.

Modelul a postat imagini emoționante

În postare au fost distribuite mai multe fotografii în care modelul zâmbea, vizibil obosită, în fața aparatului de fotografiat, în timp ce era pe perfuzii. Bella Hadid a împărtășit chiar și documente care dovedeau prezența bolii în sângele ei. În ultima fotografie, modelul zâmbea cu buzele strânse în timp ce stătea pe un scaun de transfuzii într-o pereche de pantaloni de trening gri și un top alb simplu. În mod vizibil, în majoritatea fotografiilor sale, ea avea bandaje care acopereau locurile injectate din brațe.

Într-o a doua postare pe Instagram, ea a împărtășit și mai multe fotografii cu tratamentele ei. Cu toate că i-a fost foarte greu, câinele ei a fost prezent în toată această perioadă: „Și Dumnezeu să-l binecuvânteze pe îngerul meu, Glizzy P. Beans aka Petunia aka Beans, pentru că nu m-a părăsit niciodată nici măcar o secundă”, a scris ea în legenda imaginilor pline de dragoste.

Citește și:
Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: „Nu am vrut să iasă niciun tărăboi’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video