Bella Hadid dezvăluie rutina sa de dimineață în 10 pași

Descoperă cum arată rutina complexă de dimineață a modelului Bella Hadid!

Bella Hadid dezvăluie rutina sa de dimineață în 10 pași

Bella Hadid a împărtășit cu fanii săi de pe TikTok toate lucrurile pe care le face înainte de a-și începe ziua. Modelul în vârstă de 27 de ani are o rutină extrem de complexă ce implică folosirea unor cristale și a unor uleiuri esențiale, dar și consumarea a 14 tipuri diferite de vitamine.

„Diminețile cu mine înainte de a începe să facem lucruri pentru tine”, a scris Bella Hadid în descrierea clipului video de pe TikTok, în care a etichetat și noul său brand de frumusețe, Orebella.

Bella Hadid a început ritualul de dimineață prin combinarea a trei seruri și a unui lichid vâscos într-un pahar. Modelul a continuat apoi prin a consuma 14 tipuri diferite de vitamine, un suc verde, suplimentul Fulvic Detox (ajută la detoxifierea celulară), un gel din mușchi de mare (ajută la întărirea sistemului imunitar, la hidratarea pielii, la prevenirea venelor varicoase, a erupțiilor cutanate și a inflamațiilor), oligoelemente ionice lichide, un croissant, dar și noua sa băutură fără alcool, Kin Euphorics.

Bella Hadid a trecut apoi la partea aromatică a rutinei, aplicând uleiuri esențiale și folosind salvie. La final, a scris într-un jurnal și și-a pus pe mână mai multe brățări cu cristale.

„Ne place să vedem o REGINĂ strălucitoare și sănătoasă” , a comentat actrița Julia Fox la clipul publicat de Bella Hadid. „Obiectivele mele de wellness”, a scris un alt fan, în timp un altul s-a întrebat: „Ce vinde ea? Sunt confuz”.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ – SoBerBoi

Bella Hadid nu a dezvăluit până acum prea multe detalii despre noul său brand de frumusețe. Potrivit Page fix, afacerea modelului s-ar concentra pe produse parfumate, inclusiv „loțiuni și uleiuri pentru corp și față, produse de îngrijire a părului, lumânări, parfumuri și tămâie.”

Anul trecut, Bella Hadid le-a oferit fanilor o actualizare a stării sale de sănătate pe fondul luptei „dureroase” cu boala Lyme. Supermodelul a împărtășit cu publicul mai multe cadre surprinse acasă, în timp ce se afla sub tratament, precum și un buletin de analize medicale.

În postarea sa, modelul i-a mulțumit mai întâi mamei sale, Yolanda Hadid, „pentru că a păstrat toate dosarele ei medicale, a rămas alături de ea și nu a părăsit-o niciodată, a protejat-o, a susținut-o și a crezut în ea.” Bella Hadid a continuat să explice în postarea sa că boala s-a agravat de-a lungul anilor.

„Micuța din mine, care a suferit, ar fi atât de mândră de mine, cea mare, pentru că nu am renunțat la mine. Trăind în această stare, înrăutățindu-se cu timpul și cu munca, în timp ce încercam să mă fac mândră pe mine, familia mea și oamenii care mă susțin, a avut un impact asupra mea în moduri pe care nu le pot explica cu adevărat. Să fiu atât de tristă și bolnavă cu cele mai multe binecuvântări/ privilegii/ oportunități/ iubire în jurul meu a fost, foarte probabil, cel mai derutant lucru. Un lucru pe care vreau să vi-l exprim tuturor este că 1: Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji, ♥️și 2: Nu aș schimba nimic pentru nimic în lume. Dacă ar trebui să trec din nou prin toate astea, pentru a ajunge aici, în acest moment exact în care mă aflu acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoasă, aș face totul din nou. M-a făcut ceea ce sunt astăzi.”

De fapt, ea a spus că cei „aproape 15 ani de suferință invizibilă” au meritat pentru că au ajutat-o să fie „cu adevărat” ea însăși „pentru prima dată.”

„Am încercat să aleg imaginile cele mai pozitive pentru că, oricât de dureroasă a fost această experiență, rezultatul a fost cea mai luminoasă experiență din viața mea, plină de noi prieteni, noi viziuni și un nou creier”, a adăugat ea înainte de a le mulțumi celor din jurul ei care au ajutat-o în această călătorie și a-i asigura pe fani că se va întoarce cu forțe prospete.

Citește și:
Cara Delevingne, devastată din cauza unui incendiu masiv pe proprietatea sa. Cine i-a fost alături: „Avea totul în casă'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people