Bella Hadid, declarații oneste despre lupta cu depresia și boala Lyme

Bella Hadid a mărturisit că s-a confruntat cu o infecție care a pornit de la un dinte și care i-a accentuat boala Lyme, de care suferă de ani buni.

Bella Hadid, declarații oneste despre lupta cu depresia și boala Lyme

Bella Hadid continuă să își țină la curent fanii cu starea sa de sănătate, atât fizică, cât și mintală. Supermodelul a obișnuit publicul în ultimii ani cu mărturisiri oneste despre viața sa și despre problemele cu care s-a confruntat, fie că e vorba despre boala Lyme, fie despre extenuare sau depresie, stări care nu îi sunt străine. Mai mult, vedeta a devenit recent și o adevărată activistă pentru cauza palestiniană, ea însăși având origini palestiniene, după tatăl său. Deși o parte a publicului i-a criticat declarațiile, modelul a continuat să vorbească despre subiecte considerate până nu demult tabu.

Acum, Bella Hadid a vorbit despre problemele de sănătate pe care i le-a cauzat o banală infecție pornită de la un dinte. Aceasta a povestit într-un clip postat pe TikTok că a avut o infecție nedepistată la un dinte, și că pe parcursul anului în care aceasta a persistat, simptomele bolii Lyme, de care suferă de mulți ani, s-au accentuat.

Cu fața congestionată și inflamată, Bella Hadid a vorbit despre problemele sale curente.

„A fost o infecție mică sub un dinte, lângă dintele despre care credeam că are probleme (și care e bine), căruia i-am făcut o obturație de canal anul trecut. Infecția a continuat să se întindă, astfel încât am ajuns să am o infecție la întregul maxilar. Am simțit timp de luni de zile că trebuie să scot acest dinte pentru a vindeca restul, și că, dacă nu o voi face, mă va da gata el pe mine! Vă rog să vă ascultați corpurile, prieteni!!! Infecția a agravat boala Lyme, ceea ce înseamnă că apoi Lyme-ul a atacat locurile care deja sufereau, dintele, falca, creierul, coloana, oasele, întreg sistemul nervos.”

Atât Bella Hadid cât și mama sa, Yolanda, și fratele ei, Anwar, au fost diagnosticați cu boala Lyme în 2012, iar de atunci supermodelul a vorbit în multe rânduri despre problema de sănătate cu care se confruntă. Gigi Hadid, sora Bellei, nu a fost afectată. Bella a explicat pe TikTok cum chiar și cea mai mică problemă poate conduce la suferințe mult mai mari, din cauza afecțiunii sale.

„Orice traumă minoră asupra corpului, fie că este fizică sau mentală, îmi accentuează boala Lume. Falca mea a fost atât de inflamată, și se inflama automat oricând eram foarte stresată sau aveam perioade în care munceam mult. În unele zile este ok, iar alte zile sunt dificile. Dar apoi a început să mă doară și am ajuns de la 0 la 100, la un nivel foarte agresiv. Acum aici suntem!”

Bella Hadid a arătat, totuși, că a găsit modalități pentru a gestiona aceste suferințe, făcând lucruri care îi aduc bucurie, precum echitația. „Mă simt mai bine când călăresc (și după ce am început două tratamente cu antibiotic – ceea ce în sine e un mare lucru). Cred că caii mei îmi iau mintea de la durere.”

Bella a mai postat un clip și după ce a trecut printr-o extracție, mărturisind că a plâns în duș, s-a confruntat cu dureri de spate, că a avut dureri și în omoplați și că nu mai putea să își controleze emoțiile. Fanii au susținut-o, mulți dintre ei detaliind în comentarii durerile și dificultățile cu care se confruntă după ce au fost diagnosticați cu Lyme, dar și stigma pe care o resimt, care îi determină să nu vorbească prea deschis despre ce li se întâmplă.

@babybella777

Tooth update! There was a low-grade infection underneath the tooth, NEXT to the tooth I thought was suffering(shes good) which is the one I got a root canal on a year ago. It continued to spread down,causing a low grade infection in my jaw. I have felt in my heart for months that I needed this tooth out, to heal the rest, and if not, it was going to take me out!Please listen to your bodies my friends please!!! This made my Lyme flare up, which means the Lyme is attacking the places that are suffering ie tooth, jaw, gut, brain, spine, bones, etc oh and the entire nervous system💕 Any minor trauma to the body whether its physically or mentally can cause Lyme to flare up. My jaw has been so inflamed, and would flare up/inflame randomly when I was/am overly stressed or over working. Lyme flare ups happen all the time, so that doesnt worry me, its more-so the jaw situation and how radiating the pain is especially with the Lyme. Some days okay! and some days are difficult. but when my jaw/nerves started to hurt on an aggressive level; it just went 0-100. And now were here! I am ok though!! i feel better when Im riding! (And after starting the 2 rounds of anti-biotics) (that in itself is a wild ride) I think my horses just really take my mind off the pain. This is the reason i stopped riding 10 years ago, and i wasnt going to let it get to me at my first show back🤭anyways , moral of the story , Im getting this tooth extracted tomorrow! Going to heal that infection! Ive never been so excited go to the dentist..thank you for checking in on me I see you all!! wish me luck!!!

♬ PRETTY BOY FLOW – STURDYYOUNGIN

Citește și:
Shakira a părăsit Barcelona, pentru o nouă viață alături de copiii săi la Miami

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people