Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după patru luni de relație

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după doar 4 luni de relație.

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după patru luni de relație

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit la doar patru luni după ce și-au făcut publică povestea de dragoste. Artista, în vârstă de 38 de ani, și rapperul, în vârstă de 33 de ani, care au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie după ce au fost fotografiați la Nobu Malibu, se spune că s-au despărțit „acum câteva săptămâni”, dar au rămas în relații bune.

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit

Potrivit TMZ, alegerea lui Lavigne și a lui Tyga de a pune capăt relației lor a fost o ‘decizie reciprocă’ și nu există ‘resentimente’ între cei doi. În ciuda faptului că au avut o serie de apariții îndrăgite de când s-au implicat în această poveste de dragoste, s-a spus pur și simplu că relația ‘și-a urmat cursul’. Presupusa despărțire vine după ce Avril a încheiat luna trecută ultimul concert a turneului ei mondial Love Sux.

În timpul etapei europene a turneului ei, cântăreața a purtat colierul cu lanț de diamante de 80.000 de dolari pe care Tyga i l-a cumpărat de la bijutierul Eric Mavani. Între timp Tyga, pe numele real Micheal Ray Stevenson, a fost, de asemenea, ocupat, producătorul de hituri Rack City spunându-se că lucrează la muzică nouă.

Artista a rupt logodna cu Mod Sun

Avril Lavigne a confirmat în martie că a trecut la nivelul următor cu rapperul Tyga, după ce s-a despărțit de iubitul ei Mod Sun, cu care s-a logodit în timpul unei călătorii la Paris în 2022. În ciuda problemelor raportate în relația lor, un reprezentant al lui Mod Sun a descris despărțirea ca și cum ar fi venit din senin și a susținut că Avril a pus capăt lucrurilor în timp ce el era plecat după ce și-a început turneul actual.

„Erau împreună și erau logodiți de acum trei zile, când el a plecat în turneu, așa că dacă s-a schimbat ceva, asta e o noutate pentru el”, a susținut sursa la momentul respectiv.

Fostul cuplu a fost logodit timp de 10 luni, după ce Lavigne și Mod Sun s-au cunoscut în timp ce înregistrau duetul Flames din 2021. Artista a fost văzută într-o ieșire amicală cu rapperul Tyga chiar în momentul în care a apărut vestea, deși se pare că erau prieteni de ceva timp. Avril Lavigne și Tyga au părut apoi să își confirme relația câteva zile mai târziu, când au împărțit un sărut la petrecerea Mugler x Hunter Schafer din timpul Săptămânii Modei de la Paris.

La ceva timp după ce reprezentantul lui Avril Lavigne a confirmat că artista s-a despărțit de Mod Sun, aceasta a fost văzută sărutându-l pe rapper la o petrecere de la Paris Fashion Week. Cântăreața a confirmat aparent povestea de dragoste cu Tyga pe 6 martie, când cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice.

Cântăreața a divorțat anterior de Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, în 2015, după doi ani de căsnicie, și a divorțat de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41, în 2010, după trei ani de căsnicie. Pe de altă parte, Tyga, care a avut o relație cu Kylie Jenner când aceasta avea 16 ani, este tatăl unui fiu de 10 ani, King Cairo Stevenson, din relația de aproape trei ani cu fosta logodnică Blac Chyna, care s-a încheiat în 2014.

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna’ cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people