Ashley Tisdale este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul inedit făcut de actriță

Ashley Tisdale și-a anunțat entuziasmată urmăritorii de pe Instagram că este însărcinată pentru a doua oară.

Ashley Tisdale este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul inedit făcut de actriță

Familia lui Ashley Tisdale și Christopher French se mărește! Fosta vedetă de la Disney Channel și-a anunțat marți sarcina prin intermediul Instagram. Artista a postat câteva imagini în care lasă să se vadă complet burtica în creștere, în timp ce este alături de fiica ei, Jupiter.

Ashley Tisdale este însărcinată cu al doilea copil

Tisdale, în vârstă de 38 de ani, a purtat o cămașă albă descheiată și jeans albaștri în timp ce poza cu French, în vârstă de 41 de ani, și cu fiica lor de 3 ani, Jupiter, în imagini pentru Instagram: „Abia așteptăm să te întâlnim”, a scris artista la descriere. „Să începem!”, a comentat compozitorul la postarea soției sale. „Te iubesc. Putem face asta lol”.

Alți utilizatori ai rețelelor de socializare s-au bucurat de faptul că „Sharpay și Gabriella sunt însărcinate în același timp”, în timp ce Vanessa Hudgens, colega lui Tisdale din „High School Musical”, a debutat recent cu propria sarcină: „Următoarea generație de pisici sălbatice se apropie!!!”, a scris un alt fan.

În timp ce micuțul lui Hudgens și al soțului ei, Cole Tucker, va fi primul lor copil, Ashley Tisdale a devenit mamă în martie 2021, când a sosit pe lume Jupiter. Hudgens, în vârstă de 35 de ani, a făcut cunoștință cu copilul două luni mai târziu și le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că „s-a topit” după bebelușul pe care l-a numit „înger”.

„Literalmente, Jupiter și-a deschis brațele ca să mă strângă în brațe în momentul în care a întâlnit-o pe Ness”, a scris actrița din „Suite Life of Zack & Cody” despre momentul dulce. „Mi-a încălzit inima”.

Ashley Tisdale și Christopher French formează un cuplu din 2012. El a cerut-o în căsătorie în 2013, iar cei doi au ajuns la altar un an mai târziu.

Ce spune actrița despre fiica ei, Jupiter

În februarie 2023, actrița a declarat că își crește un „mini-me”, susținând că fiica sa, Jupiter, îi seamănă leit la personalitate.

„Cred că are personalitatea mea încă de când s-a născut. Cu siguranță seamănă cu soțul meu, dar cu siguranță are personalitatea mea. Doar expresiile ei și doar modul în care spune lucrurile și sunt doar acele lucruri mici și mărunte, pentru că la început am zis: ‘Doamne, nu seamănă deloc cu mine’. Eram ca și cum: ‘Tocmai te-am avut în burtă atât de mult timp și cum de nu semeni cu mine?’ Dar apoi ești ca și cum, ‘Oh, ești atât de eu. Nici măcar nu este amuzant'”, a declarat Tisdale pentru PEOPLE.

Tisdale și soțul ei au întâmpinat-o pe fiica Jupiter pe 23 martie 2021, iar cei doi și-au unit destinele în anul 2014. De-a lungul anilor, Tisdale a subliniat importanța păstrării echilibrului în timp ce jonglează cu multiplele sale roluri de actriță, soție și părinte.

„Cred că este atât de important să facem din momentele de autoîngrijire o parte din fiecare zi a noastră, pentru că te ajută cu adevărat; pe mine mă ajută în tot ceea ce fac. Fiind mamă și încercând să fac echilibrul între viața profesională și cea privată, la sfârșitul zilei s-ar putea să mă simt epuizată. Este important să știi când ai atins acel punct și să fii de genul: ‘Am nevoie să iau un moment’. Trebuie să fac o baie. Trebuie să îmi fac ritualul de seară”, a declarat ea pentru PEOPLE într-un interviu din 2022.

Citește și:
Regele Charles al III-lea o felicită pe Kate Middleton pentru curajul de a vorbi despre diagnosticul de cancer

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people