Ashley Tisdale a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit prima imagine cu fetița sa

Ashley Tisdale și soțul ei, Christopher French, și-au mărit familia!

Ashley Tisdale a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit prima imagine cu fetița sa

Ashley Tisdale și Christopher French au devenit părinți pentru a doua oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către actrița în vârstă de 39 de ani, care a postat pe contul său de Instagram o fotografie alb-negru cu mâna fiicei sale, Emerson Clover French.

„Emerson Clover French, toți trei suntem obsedați de tine. Ai sosit pe 6.9.24 🍀,” a scris Tisdale în descrierea fotografiei.

Ashley și Christopher mai au împreună o fiică în vârstă de trei ani. Tisdale și-a anunțat sarcina în luna martie, când a postat pe contul său de Instagram câteva imagini în care își dezvăluia burtica în creștere.
„Abia așteptăm să te întâlnim,” a scris Tisdale în descrierea imaginilor în care apărea alături de French și de fiica lor, Jupiter. „Să începem!” a comentat compozitorul la postarea soției sale. „Te iubesc. Putem face asta, lol.”

Ashley Tisdale și Christopher French formează un cuplu din 2012. El a cerut-o în căsătorie în 2013, iar cei doi au ajuns la altar un an mai târziu.

În februarie 2023, actrița a vorbit despre fiica sa Jupiter, mărturisind că îi seamănă foarte mult.

„Cred că are personalitatea mea încă de când s-a născut. Cu siguranță seamănă cu soțul meu, dar cu siguranță are personalitatea mea. Expresiile ei și modul în care spune lucrurile și toate aceste lucruri mărunte. La început am zis: ‘Doamne, nu seamănă deloc cu mine’. Eram la modul: ‘Tocmai te-am avut în burtă atât de mult timp și cum de nu semeni cu mine?’ Dar apoi am zis: ‘Oh, ești atât de eu. Nici măcar nu este amuzant'”, a declarat Tisdale pentru PEOPLE.

Actrița a mai declarat că este foarte important să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.

„Fiind mamă și încercând să am un echilibru între viața profesională și cea privată, la sfârșitul zilei s-ar putea să mă simt epuizată. Este important să știi când ai atins acel punct și să fii la modul: ‘Am nevoie să iau un moment”. Trebuie să fac o baie. Trebuie să îmi fac ritualul de seară„, a declarat ea pentru PEOPLE într-un interviu din 2022.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri surprinzătoare despre rivalitatea din showbiz: „Așteptările celor din jur sunt, de fapt, despre ei'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people