Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone, a devenit tată. Artistul a dezvăluit prima imagine alături de copilul său

Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone, a devenit tată pentru prima dată.

Arsenie Todiraș a devenit tată pentru prima dată. Fostul membru al trupei O-Zone le-a dezvăluit fanilor că partenera lui de viață, Agnès Matoko, a născut un băiețel. 

Pe contul personal de Instagram, Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone, și-a anunțat cu multă bucurie fanii că a devenit tată. Artistul a publicat chiar de ziua lui de naștere, pe 22 iulie, atunci când a împlinit 41 de ani, o imagine adorabilă în care apare alături de fiul său și de partenera lui de viață, Agnès Matoko.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea de la iubirea mea. La mulți ani mie și fiului meu”, este mesajul transmis de Arsenie Todiraș pe Instagram.

În luna mai, Arsenie Todiraș a anunțat că va deveni în curând tată. Artistul a dezvăluit marea veste pe rețelele de socializare, acolo unde urmăritorii săi i-au transmis urările lor de bine pentru această etapă care urmează în viața lui. Arsenie Todiraș a publicat pe contul său personal de Instagram o fotografie alături de partenera lui, Agnès Matoko. În imagine, ea își arată cu mândrie burtica de gravidă și ține în mână ecografiile bebelușului.

„1+1=3”, a scris Arsenie Todiraș pe contul său de Instagram alături de imaginea în care anunță că va deveni tată. 

Arsenie Todiraș și-a păstrat viața personală departe de lumina reflectoarelor. Artistul și actuala lui parteneră, Agnès Matoko, au mai format un cuplu și în urmă cu câțiva ani. S-au despărțit acum zece ani, însă, cu toate acestea, cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor. Sunt discreți în ceea ce privește aparițiile lor împreună, iar la începutul anului 2024, artistul a cerut-o în căsătorie. Conform profilului ei de Instagram, Agnès Matoko este fondatoarea unei agenții imobiliare din București.

Arsenie Todiraș a cunoscut succesul, atât în plan local, cât și internațional, datorită trupei O-Zone. Alături de Dan Bălan, fondatorul proiectului muzical, și de Radu Sîrbu, Todiraș a cucerit topurile, inițial în Republica Moldova, apoi în România și mai târziu în întreaga lume. Hit-ul lor, „Dragostea din tei”, a ajuns pe prima poziție în clasamentele din 27 de țări, a stat 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts, iar trupa a vândut peste 8 milioane de albume.

În anul 2004, Arsenie Todiraș, Dan Bălan și Radu Sîrbu alcătuiau cel mai de succes grup din Europa, însă în 2005 aceștia s-au despărțit. După destrămarea trupei O-zone, Arsenie Todiraș s-a reinventat ca artist, adoptând un stil mai îndrăzneț decât afișa în anii 2000.

Acum câțiva ani, Arsenie Todiraș a vorbit despre foștii săi colegi din trupa O-Zone, Dan Bălan și Radu Sîrbu.

„Când a murit mama, trupa O-Zone a semnat primul contract.(…) Poate trebuia să trăiesc durerea, m-am afundat în muncă. (…) Primii ani nu realizam că s-a stins trupa. (…) Până la ultimele concerte din Japonia știam că nu mai continuăm. (…) Au fost chestii financiare din cauza cărora ne-am despărțit, și eu eram ca și caracter… Nu știu, poate dacă eram mai maleabil… Dan e… Cum vrea el, așa trebuie să fie. (…) Asta era problema, că nu ne simțeam inferiori, dar ar fi trebuit, vezi? (…) Se întâmplau chestii când el se simțea jignit. (…) Dan era un bun psiholog, de a te vedea, de a te convinge, dar nu era prea diplomat. (…) În schimb, Radu e super! Și acum e super!”, a declarat Arsenie Todiraș în emisiunea „La Măruță”, conform protv.ro.

Citește și:
Noi detalii despre relația dintre Bradley Cooper și Gigi Hadid: „Au discutat despre familie și căsătorie'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people