Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 21 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama lui și ce imagini inedite cu acesta a dezvăluit public

Aris Eram a reușit să câștige simpatia publicului după ce a apărut în emisiunea America Express. În competiție, tânărul a format o echipă alături de sora lui, Alexia Eram.

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 21 de ani, iar celebra lui mamă i-a transmis public un mesaj emoționant. Cu această ocazie, prezentatoarea a dezvăluit și mai multe imagini inedite cu acesta, atât din copilărie, cât și mai recente, postarea fiind foarte apreciată de internauți.

„Ai făcut și 21 de ani… @arismelkior ! La mulți ani fericiți îți doresc! Să te bucuri de viață așa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Să fii serios, să ai cuvânt, să-i respecți pe cei din jur, să continui să spui mulțumesc și să nu crezi niciodată că „ți se cuvine”, să apreciezi munca altora, să cultivi prietenii frumoase, să vrei să evoluezi în fiecare zi, să fii curios, să fii tenace, să-ți urmezi pasiunile, să iubești fără frică și limite, să ai curaj să o iei oricând de la zero, să nu uiți ce nu trebuie uitat și să nu-ți mai amintești ce nu merită ținut minte, să descoperi lumea, sp te descoperi pe tine, și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024″, este mesajul transmis de Andreea Esca.

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi, Alexia și Aris

Andreea Esca se poate mândri cu o carieră în televiziune de invidiat, având o experiență de peste 30 de ani. Ba mai mult, vedeta de la PRO TV este implicată în numeroase proiecte, iar de-a lungul timpului a avut o expunere constantă în spațiul public. Vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii: pe Alexia și pe Aris.

Cunoscuta prezentatoare a Știrilor PRO TV a făcut câteva dezvăluiri despre cei doi copii ai săi, povestind cât de diferiți erau cei doi încă de când erau mici.

„E foarte ciudată treaba asta. Alexia, când era mică, s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă, oriunde să plece. Prima dată când am dus-o la grădiniță, în prima zi de grădiniță, toți copiii urlau, plângeau, se tăvăleau, și e când m-am dus să o iau mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis „Vino mai târziu puțin”. Zic: „Alexia, s-a terminat, unde să vin mai târziu. Ți-a plăcut?”, „Da, dar vino mai târziu”. La orice copil s-ar fi dus, ar fi dormit la oricine.
Aris a plâns din prima zi de grădiniță până la 6 ani în fiecare zi: „Mama, nu vreau la grădiniță. Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc? Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?”. Se târa, de ziceai că îl las la orfelinat. Să meargă la vreun copil, cu chiu cu vai voia la câte un copil și seara știam, cum se întuneca îmi dădea telefon mama copilului: „Aris plânge, el vrea să doarmă acasă”. Și îmi spunea „Oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu”.”, a spus Andreea Esca, citată de Wowbiz.ro.

Prezentatoarea a povestit și despre un moment relativ amuzant când a ajuns la spital cu fiica ei deoarece aceasta avea mâinile și picioarele portocalii.

„Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce. Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă. M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că ‘Da, tot timpul’ și aia era problema, că îi dădeam prea mult”, a mai spus Andreea Esca.

Citește și:
Conflictul dintre Brad Pitt și fiica sa, Shiloh, continuă. Decizia radicală luată de adolescentă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people