Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit după doi ani de căsnicie. Artista a șters toate imaginile de la nuntă

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit după doi ani de căsnicie.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit după doi ani de căsnicie. Artista a șters toate imaginile de la nuntă

Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, s-au despărțit, iar sursele susțin că ce doi sunt separați din ianuarie 2023. Cuplul se îndreaptă spre divorț, a declarat o persoană din interior, după s-a aflat că artista a șters de pe Instagram toate fotografiile romantice de la nunta lor care a avut loc în mai 2021.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit după doi ani de căsnicie

Un purtător de cuvânt al Arianei Grande a confirmat vestea pentru DailyMail.com. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a fost văzută fără inel la Wimbledon în weekend. Ulterior s-a observat că, de fapt, ea nu a mai fost văzută purtând inelul de ceva timp.

„Ariana și Dalton nu au nimic altceva decât respect unul pentru celălalt. Ei sunt încă prieteni și vor să rămână așa și mai departe. Nu a existat nicio infidelitate, niciun resentiment între ei, căsătoria pur și simplu nu a funcționat. Aceste lucruri se întâmplă”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru DailyMail.com.

Persoana din interior a afirmat că cei doi au încercat să se împace în urmă cu două luni, dar încercarea „a eșuat”. De asemenea, s-a afirmat că Gomez a zburat la Londra în ianuarie într-un ultim efort de a salva căsnicia celor doi, vizitându-și soția pe platoul de filmare al filmului „Wicked”, dar „nu a funcționat”, relatează PageSix.

„Ariana și Dalton au unele probleme de luni de zile”, a declarat luni sursa Us Weekly.

La jumătatea lunii mai 2021, Ariana Grande și Dalton Gomez, un agent imobiliar de lux în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit la casa ei din Montecito, în valoare de 6,75 milioane de dolari. Ariana a fost ocupată cu filmările pentru musicalului „Wicked” în Marea Britanie începând cu decembrie 2022. Sursa a mai relatat că artista și soțul ei au avut „probleme” înainte ca ea să înceapă filmările. Cu toate acestea, cei doi încă „vorbesc” la telefon în mod regulat și „rămân prieteni”.

Cei doi rămân în relații bune

Un alt insider al publicației a precizat că mariajul lor era „înfloritor” până la începutul acestui an: „Lucrurile au mers foarte bine pentru Ariana și Dalton de când s-au căsătorit. Dar, din nefericire, au trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câteva luni și nu au reușit să își revină”.

Page Six a relatat, de asemenea, despre „despărțirea” lor, sursa lor dezvăluind: „Au ajuns la această decizie împreună. Aveau probleme înainte de ianuarie, dar vor să rămână cei mai buni prieteni”.

Ariana Grande și Dalton Gomez au început să se întâlnească în ianuarie 2020 și și-au făcut publică relația în videoclipul ei muzical, Stuck With You, un duet cu Justin Bieber. Cu cinci zile înainte de Crăciunul din 2020, Grande a dezvăluit că ea și Gomez s-au logodit. Cei doi și-au spus „Da” în mai 2021, în fața a 20 de invitați, părinții ei conducând-o amândoi la altar, a relatat Vogue la acea vreme. În mai 2023, cântăreața a sărbătorit aniversarea a doi ani de la nuntă și a publicat pe Instagram o fotografie din ziua nunții.

Citește și:
Liviu Teodorescu, gest emoționant pentru fiica sa. Cum a fost surprins artistul alături de micuță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people