Arhiepiscopul de Canterbury, dezvăluiri despre nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Arhiepiscopul de Canterbury susține că nunta legală a cuplului regal a avut loc sâmbătă, pe 19 mai 2018.

Arhiepiscopul de Canterbury, dezvăluiri despre nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey a fost o continuă înșiruire de secrete mai mult sau mai puțin bănuite despre viața lor de cuplu în sânul familiei regale, dar unul dintre cele mai surprinzătoare a fost legat de nunta ducilor de Sussex.

Meghan a dezvăluit că ea și Harry s-au furișat cu câteva zile înainte de nunta lor regală din 2018, pentru a se căsători în secret, și că acesta este momentul de care își amintesc atunci când se gândesc la cununarea lor.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu mai știe asta', i-a spus Meghan Markle gazdei emisiunii. „L-am sunat pe arhiepiscop și i-am zis ‘Uite, tot spectacolul ăsta e pentru public, dar vrem să avem propria noastră ceremonie,' a mai adăugat actrița. „Jurămintele pe care le avem înrămate în camera noastră sunt de când eram doar noi doi în grădina din spate, alături de arhiepiscopul de Canterbury.'

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de o ceremonie impresionantă, organizată în capela St. George de la castelul Windsor, și urmărită în direct de milioane de oameni din întreaga lume. La recepția de după, desfășurată la Frogmore House, o proprietate a familiei regale datând din secolul al XVII-lea, au participat 200 de invitați aleși pe sprânceană.

Arhiepiscopul de Canterbury a vorbit pentru prima oară despre nunta regală, afirmând că a avut o serie de întâlniri informale cu Meghan și Harry înainte de ceremonie, însă că nunta oficială a fost cea pe care am urmărit-o cu toții, pe 19 mai.

„Am avut câteva întâlniri private și pastorale cu Ducele și Ducesa înainte de nuntă. Nunta legală a fost sâmbătă. Am semnat certificatul de nuntă, care este un document legal, și aș fi comis o infracțiune gravă dacă l-aș fi semnat știind că este fals',  a declarat Arhiepiscopul de Canterbury pentru publicația La Repubblica.

Acesta a afirmat și că nu va dezvălui ce s-a întâmplat în cadrul întâlnirilor private pe care le-a avut cu cei doi înainte de nuntă.

„Nunta legală a fost sâmbătă. Dar nu voi spune ce s-a întâmplat la celelalte întâlniri.', a concluzionat arhiepiscopul Justin Welby.

Citește și:
Noi detalii despre căsătoria secretă a Prințului Harry cu Meghan Markle au ieșit acum la iveală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people