Apropiații lui Celine Dion, îngrijorați de starea de sănătate a artistei: „O izolează”

După ce a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală incurabilă rară, apropiații lui Celine Dion sunt îngrijorați cu privire la recuperarea artistei.

Apropiații lui Celine Dion, îngrijorați de starea de sănătate a artistei: "O izolează"

Celine Dion a anunțat recent, prin intermediul unui clip postat pe Instagram, că a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică cunoscută sub numele de „Sindromul omului înțepenit” și că își va amâna sau va anula spectacolele pentru următoarea perioadă. Apropiații vedetei sunt îngrijorați cu privire la viitorul artistei, susținând că „nu sunt siguri cine va avea grijă de ea” sau „dacă va mai cânta vreodată live”.

Artista a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, fiind într-o perioadă de recuperare. Vedeta a anunțat că își anulează turneul din Europa pentru această iarnă, însă speră să revină pe scenă în curând. Pe de altă parte, apropiații artistei sunt îngrijorați de faptul că Celine ar putea să nu mai urce pe scenă.

„Sursele mele cred că s-ar putea să nu se mai poată întoarce pe scenă. După acea discuție inițială despre faptul că se lupta cu spasme musculare, am început să auzim despre cât de grave sunt lucrurile, dar Celine este genul de persoană care nu vrea ca oamenii să fie îngrijorați inutil: Fanii ei sunt obsedați de fiecare respirație pe care o face. Se agață de fiecare cuvânt”, a spus un apropiat al acesteia.

Dion nu a făcut un secret din faptul că s-a confruntat cu problemele de sănătate de când l-a pierdut pe soțul și managerul ei René Angélil, care a murit în urma unei lupte îndelungate cu cancerul la gât în ianuarie 2016. După cum a spus Dion, el a fost singurul bărbat pe care l-a sărutat vreodată, iar Angélil a fost cel care a ajutat-o să negocieze prima ei rezidență cu Caesars Palace în 2003. De atunci, rezidențele ei au generat încasări de 681,3 milioane de dolari, potrivit AEG.

„De când René a murit, a fost foarte dificil. El nu a fost acolo pentru a o proteja pe Celine. El a fost piatra ei de sprijin, a avut grijă de tot pentru ea. Celine se baza pe el pentru tot: managementul ei, finanțele ei, producția muzicală, iar lucrurile au luat-o razna de când a murit. Nu sunt sigur pe cine are în anturajul ei care să se mai ocupe de ea, sau dacă aceștia au la inimă interesele ei. Este adevărat, s-ar putea să nu mai poată cânta vreodată live”, a mai spus o altă sursă.

După cum a dezvăluit Page Six în 2019, au existat temeri că un nou grup de prieteni, inclusiv „cel mai bun prieten” și fostul dansator de rezervă Pepe Muñoz, ar fi avut prea mult control asupra lui Dion.

„Pepe este ca și cum ar fi jucăria ei care încearcă să preia controlul. O izolează, iar oamenii simt asta. Ea este îndrăgostită de acest tip și ascultă tot ce spune el. Oamenii se duc la el când au întrebări. El a preluat controlul în totalitate. Singurele persoane din jurul ei acum sunt Pepe, hairstylistul și stilistul”, a declarat o sursă la acea vreme.

Muñoz, care este căsătorit cu artistul Brayden Newby, nu a postat nicio imagine recentă cu Dion pe contul său de Instagram și nu a fost disponibil pentru comentarii.

Citește și:
Andreea Antonescu spune adevăratul motiv pentru care fiica ei a rămas să locuiască în America

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people