Anunțul surprinzător făcut de Theo Rose de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 27 de ani: „O dorință îndeplinită”

Theo Rose a împlinit 27 de ani și de ziua ei de naștere le-a pregătit fanilor o surpriză. Despre ce este vorba?

Pe 8 august, Theo Rose a împlinit 27 de ani. Cu ocazia asta, artista și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț neașteptat. 

De ziua ei de naștere, Theo Rose a anunțat lansarea unei noi piese, care se numește „Mireasă.” În videoclipul care însoțește melodia, cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă. Cântăreața a transmis și un mesaj emoționant în ziua în care a împlinit 27 de ani. 

„MIREASĂ
Un cântec. O dorință îndeplinită. O viață așa cum mi-am dorit.
Mulțumesc, Doamne!
27 de ani și tot ce am visat, realitate!
Mulțumesc vouă!”, a transmis Theo Rose pe Instagram. 

Theo Rose a dezvăluit acum ceva timp că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Anghel Damian, alături de care are un fiu, pe nume Sasha Ioan. Artista a povestit mai multe despre acest moment special din viața ei. 

Theo Rose a vorbit în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, despre cererea în căsătorie. Cântăreața a fost luată prin surprindere de gestul făcut de Anghel Damian. Vedeta a primit un inel care are o semnificație specială.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună.”

În ceea ce privește planurile de nuntă, Anghel Damian a ținut să precizeze că preferă ca evenimentul să fie unul restrâns. 

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea.”

Într-un alt interviu pentru VIVA!, Anghel Damian a oferit detalii inedite despre nunta pe care o plănuiește cu Theo Rose. Potrivit regizorului, cei doi își doresc un eveniment intim, fiind vorba despre prima ceremonie.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.'

Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional”, a declarat Anghel Damian.

Citește și:
Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Primele ei declarații după ce a născut o fetiță: „Un nou început pentru noi ca familie…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people