Anunțul surprinzător făcut de Adelina Pestrițu în direct la TV: „Sunt onorată că am primit această oportunitate”

Adelina Pestrițu le pregătește o surpriză fanilor ei. Despre ce este vorba?

Anunțul surprinzător făcut de Adelina Pestrițu în direct la TV: "Sunt onorată că am primit această oportunitate"

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate care îi urmărește cu atenție proiectele profesionale în care este implicată.

Adelina Pestrițu a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, prilej cu care a făcut o dezvăluire inedită despre viața ei profesională. Vedeta se pregătește foarte mult pentru ceea ce urmează în cariera ei pentru că va juca într-o comedie. Creatoarea de conținut a mărturisit că va face și cursuri de actorie, care o vor ajuta în interpretarea rolului din film. 

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Eu nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit că o să îmi fac temele. Sunt onorată că am primit această oportunitate. E o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. E prima experiență de acest gen. O să fie o comedie. Sunt în perioada de pregătire, de mari emoții (…) Da, îmi este dor și de televiziune, dar nu a fost niciun proiect despre care să spun: „Mamă, ce chimie am, acum vreau să mă implic în proiectul ăsta”, a declarat Adelina Pestrițu în emisiunea „La Măruță.”

Pe lângă acest proiect profesional important, Adelina Pestrițu mai are și alte preocupări, cum ar fi dansul sportiv, de care s-a apucat de ceva vreme. Instructorul vedetei este dansatorul și coregraful Bogdan Boantă. 

„Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt ca un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a mă perfecționa în acest domeniu. Mă fascinează zona asta, îmi place”, a mai spus Adelina Pestrițu în emisiunea de la PRO TV. 

Recent, Adelina Pestrițu a vorbit despre comentariile răutăcioase și negative pe care le primește în mediul online, dar și despre cum anume le face față. Creatoarea de conținut a povestit că au existat, de-a lungul timpului, momente în care se gândea să renunțe la viața de creatoare de conținut pentru a evita astfel de situații neplăcute.

„Nu înseamnă că nu mă consum în viața de zi cu zi sau nu mă supăr. Am și eu momente în care simt să mă închid în cameră, să stau singură, să îmi pun gândurile la locul lor, să îmi reîncarc bateriile. Câteodată mă mai simt epuizată, sunt om, am trecut prin tot felul de episoade de hate. Hate-ul în cantități foarte mari nu face bine nimănui, nici să îl ofere, nici să îl primească. Eu întotdeauna am fost pe punctul de a-l primi, nu am dat la schimb niciodată același sentiment plin de răutate, de ură. Nu prea înțeleg oamenii care se hrănesc cu asta. Dar mai cedez și eu”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Ego.ro.

Citește și:
Cum a reacționat Kevin Costner după ce a aflat de decizia soției sale de a divorța după 18 ani de mariaj

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people