Anunțul special făcut de Oana Moșneagu și Vlad Gherman, la nici două luni de la nuntă. Ce a dezvăluit actrița: „Sunt maaaxim de entuziasmată…”

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios .

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios și au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare numeroase imagini și clipuri de la importantul eveniment din viața lor.

„Meet the Ghermans
3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Anunțul special făcut de Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au surprins fanii de pe rețelele de socializare cu anunțul că vor juca împreună într-un film românesc de comedie și că au început deja filmările.

Pelicula se numește „Fete, filme și băieți”, iar din distribuție mai fac parte Ioana State, George Tănase, Alexandra Răduță, Sergiu Costache, Gabriel Vatavu, scenariul și regia fiind semnate de Paul Decu.

„Sunt maaaxim de entuziasmată să fiu în distribuția acestui film și mă bucur de fiecare etapă a lui. Ne vedem în sala de cinema!”, a scris Oana Moșneagu pe internet.

„Mâine începem filmările pentru comedia Fete, filme și băieți', deci e un moment bun să vă arăt distribuția completă, avem o echipă super faină, oameni mișto, entuziasmați și cu chef de comedie… O să ne vedeți pe afișul filmului la anul”, a mai dezvăluit Oana Moșneagu, care va interpreta personajul Ema în această comedie.

Decizia luată de Oana Moșneagu cu puțin timp înainte de nunta cu Vlad Gherman

Într-un interviu acordat recent, Oana Moșneagu a dezvăluit că s-a gândit foarte mult dacă să ia numele de familie al partenerului său, iar decizia a luat-o cu puțin timp înainte de nuntă.

„Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, inclusiv cu cel al cununiei civile, îmi doream din ce în ce mai puțin să rămân „Moșneagu”, chiar și pentru public. Titulatura de „Gherman”, care vine în urma uniunii noastre, atât în fața societății, cât și a lui Dumnezeu, este cea care mă face să zâmbesc și să mă mândresc”, a povestit Oana Moșneagu pentru VIVA!.

În același interviu, cei doi au povestit că nu au momentan planuri pentru luna de miere.

„Luna de miere mai așteaptă, din păcate, pentru că mai avem încă filmări, spectacole, abia la sfârșit de iulie avem vacanță și, oricum, nu aia o să ne fie luna de miere, căci plecăm cu prietenii, deci nu singuri, și am ales Palma de Mallorca. Dar o să ne facem și luna de miere, vedem noi, reușim noi să plecăm și singurei, ca doi porumbei, vedem când și unde, momentan nu mai avem alt plan de vacanță în afară de cel cu grupul de prieteni”, au mărturisit cei doi.

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a purtat două rochii de mireasă la cununia religioasă cu Vlad Gherman. A ales o ținută spectaculoasă pentru slujba de la biserică și fotografiile ulterioare. Pentru petrecere, Oana Moșneagu a purtat cea de-a doua rochie de mireasă, cu o croială mai lejeră, care i-a permis să danseze în voie și să se distreze întreaga seară.

Rochia superbă purtată la ceremonia religioasă a fost achiziționată de la un boutique specializat în rochii de mireasă și a fost creată de un celebru brand, fiind din colecția 2022. Deși pe site-ul brand-ului nu este disponibil prețul, rochia fiind disponibilă doar cu programare, pe site-uri internaționale este comercializată la prețuri începând cu 2300 de euro.

Actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare cât a costat rochia pe care a purtat-o la petrecerea de nuntă, dar și de unde a achiziționat-o. Contrar așteptărilor, rochia nu a fost făcută la comandă, ci a fost cumpărată de la un magazin online și a costat 7.459 de lei.

„Ce bine arată prețul”, „Doamne ferește ce preț!”, „Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au comentat fanii.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people