Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în 2019.

Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Lili Sandu a dezvăluit pe rețelele de socializare că partenerul ei de viață are un nou job, el fiind numit de grupul de firme Le Manoir în poziția de Marketing Manager.

„Sunt atât de mândră de tine, dragostea mea”, a scris Lili Sandu pe Instastory.

„Având în vedere cota din piața locală de luxury și segmentele pe care operează companiile grupului, nu cred că există o provocare profesională mai mare pentru mine în România. Luxul înseamnă în primul rând experiențe de calitate, înseamnă un anume stil de viață și asta ne propunem să oferim clienților noștri pe toate liniile de business”, spune Silviu Țolu în comunicatul emis de grupul Le Manoir.

În același comunicat se mai arată că Silviu Țolu este deținătorul unui MBA în Design, Fashion & Luxury Goods la Bologna Business School și are o experiență semnificativă pe segmentul de bunuri de lux atât ca antreprenor cât și ca colaborator al unor branduri importante precum Dior și angajat al BAT.

Lili Sandu, declarații neașteptate despre relația cu logodnicul ei

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost invitați în podcast-ul lui Jorge și au vorbit despre provocările cu care se confruntă în relația de cuplu.

„Poate că mâine apare o femeie în viața lui sau apare un bărbat. Nu știi niciodată! Există ispite, suntem persoane publice! Ce știm cu siguranță este că nici eu și cred că nici el nu ne-am vedea cu altcineva… nu știu dacă vor exista ispite, dar știu că întotdeauna ne-am întoarce acasă!… Și știu că nu ne leagă copilul!”, a spus Lili Sandu în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge.

Lili Sandu a vorbit și despre diferența de vârstă de 12 ani dintre ea și partenerul ei de cuplu.

„Mentalitatea din România, stereotipul societății este că ‘Doamne ferește! Cu copil ăla ți-ai găsit? Nu mai erau bărbați?’ Măi, așa a fost să fie! Băi, iubirea nu are vârstă!”, a spus artista.

De ce au anulat Lili Sandu și Silviu Țolu nunta

Într-un interviu recent, Lili Sandu a dezvăluit că îl consideră pe Silviu Țolu ca fiind soțul ei, chiar dacă nu au oficiat încă relația la starea civilă. Vedeta a explicat și motivul pentru care nu au făcut încă acest pas, deși în urmă cu ceva timp plănuiau nunta.

Lili Sandu a declarat că ea și partenerul ei nu au crezut niciodată că fericirea stă într-un act oficial. Ea a dezvăluit că nunta lor a fost planificată înainte de pandemie, însă au fost nevoiți să o amâne. În prezent, căsătoria nu mai este o prioritate pentru ei și sunt fericiți pentru că sunt împreună. Potrivit declarațiilor lui Lili Sandu, ceea ce contează cel mai mult este că au o familie unită și fericită, iar relația lor se bazează pe iubire, grijă și respect, ceea ce face ca aceasta să fie sănătoasă și de lungă durată.

Citește și:
Andreea Bălan, declarații inedite despre relația cu Victor Cornea: „M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people