Anunțul special făcut de Elena Gheorghe despre familia ei: „Faceți cunoștință cu…”

Elena Gheorghe a împărtășit cu fanii o veste specială despre familia ei.

Anunțul special făcut de Elena Gheorghe despre familia ei: "Faceți cunoștință cu..."

Elena Gheorghe are o relație apropiată cu fanii de pe social media și îi ține la curent atât cu momentele frumoase din viața ei personală, cât și cu proiectele pe care le pregătește în carieră. De această dată, artista a trecut prin clipe emoționante și a decis să le împărtășeasă și cu urmăritorii ei de pe Instagram. 

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au participat în weekend-ul ce tocmai a trecut la un eveniment special pentru familia lor. Cântăreața și partenerul ei au fost nași de botez, iar vedeta a publicat mai multe fotografii cu finuța lor. 

„Faceți cunoștință cu finuța noastră Emily Maria”, a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe pe Instagram. 

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole. Vedeta vorbește deseori despre viața ei de familie și despre creșterea celor doi copii. Artista se simte împlinită, însă nu a ascuns până acum faptul că a întâmpinat și provocări. 

„E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate”, a declarat Elena Gheorghe pentru spynews.ro

În cazul tensiunilor din relația cu soțul ei, Cornel Ene, Elena Gheorghe recunoaște că pentru ei echilibrul pare să fie rezolvarea. 

„Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare pentru că el este mai indulgent, eu sunt „polițistul rău.” Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie „polițistul bun”, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela.”

Acum ceva timp, Elena Gheorghe a fost invitată în emisiunea „Duet”, moderată de artista Alexandra Ungureanu, ocazie cu care a vorbit despre secretele căsniciei fericite cu soțul ei. Cântăreața a punctat faptul că la baza relației lor stă prietenia și că amândoi comunică deschis pe orice subiect.

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, și asta văd și la prietenele mele, cunoștințele mele, pentru că traversăm niște vremuri care implică cumva să ai încrederea aia în omul de lângă tine, să te poți baza pe el. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să zică: „Gata, e bine, o să fie bine, o să trecem și peste asta.” La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: „Oare ar fi bine să îi spun soțului meu așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”.

Citește și:
De ce Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au decis să studieze în străinătate: Părinții ne-au împins…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people