Anunțul făcut de Viviana Sposub despre viața ei personală: „Foarte important pentru mine”

Viviana Sposub își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei.

Anunțul făcut de Viviana Sposub despre viața ei personală: "Foarte important pentru mine"

Viviana Sposub și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare cu un anunț pe care l-a făcut referitor la viața ei personală. 

Viviana Sposub a ales să facă o schimbare importantă în ceea ce privește stilul ei de viață. După o perioadă în care nu a mai fost activă, vedeta a luat decizia de a se întoarce la sala de sport și de a începe să facă din nou antrenamente. 

„Pentru a vă mai ține la curent cu viața mea, astăzi o să fac ceva ce nu am mai făcut de doi ani de zile, ceva foarte important pentru mine și anume mă întorc la sală, dar încă nu mi-am făcut curaj. Stau de jumătate de oră lângă sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație… Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut sport de foarte mult timp. Dar cu toate astea, îmi doresc să revin la sală pentru că îmi dă o stare de bine”, a transmis Viviana Sposub pe Instagram. 

Viviana Sposub are o relație foarte strânsă cu comunitatea sa de fani de pe rețelele de socializare și le împărtășește acestora detalii despre viața ei personală, dar și cea profesională. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, urmăritorii vedetei au avut o serie de curiozități referitoare la intervențiile ei estetice și a fost întrebată dacă a apelat la chirurgul estetician pentru a-și mări bustul.

„Oare de ce prima întrebare e chiar asta? E natural totul, de la Moldova”, a spus Viviana Sposub, precizând că a apelat la medicii esteticieni doar pentru proceduri non-invazive, pentru a-și retușa micile imperfecțiuni.

Viviana Sposub s-a născut și a crescut în Botoșani. A cochetat de la o vârstă fragedă cu scena și își dorea să devină artistă. După terminarea liceului în Botoșani, a venit în Capitală pentru a urma cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA. În paralel cu facultatea, făcea ore și la Intact Media Academy, unde se pregătea intens pentru o carieră în televiziune.

După ce a absolvit Intact Media Academy, din aprilie 2018 și până în iunie 2019 a prezentat rubrica meteo la Observator la Antena 1. Din august 2019, a fost prezentatoarea unei rubrici meteo în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. În toamna anului 2020, a participat la show-ul „Ferma. Orășeni versus săteni”, iar după ce a părăsit competiția, aceasta nu a mai revenit în emisiunea de pe PRO TV. Nu a obținut premiul cel mare, dar în emisiune l-a cunoscut pe George Burcea, actualul ei partener.

Ulterior, s-a alăturat proiectului „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde a ajuns până în finală. Datorită emisiunii, și-a descoperit pasiunea pentru muzică. După terminarea show-ului, a prezentat pentru o scurtă perioadă „Dimineața cu noi”, o emisiune de tip matinal de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. 

„Am studiat muzică clasică la Liceul de Artă din Botoşani şi am luat şi lecţii de canto pe vremea când eram copil. Însă am pus stop acestei pasiuni pentru o lungă perioadă de timp”, povestea Viviana Sposub pentru Click!.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre problemele din relația cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „A înțeles chestia asta destul de târziu…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people