Anunțul făcut de Șerban Copoț și soția sa, Roxana, după 7 ani de căsnicie: „Ne-a fost teamă”

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, au decis să plece într-o vacanță de vis alături de cei trei copii, după o lungă perioadă de organizare.

Anunțul făcut de Șerban Copoț și soția sa, Roxana, după 7 ani de căsnicie: „Ne-a fost teamă”

Șerban Copoț, prezentatorul emisiunii iUmor, a povestit într-un interviu televizat cum și-a îndeplinit unul dintre visurile familiei sale, după ce au planificat asta timp de șapte ani. Artistul, în vârstă de 41 de ani, a avut curajul să pornească într-o călătorie de 9 ore cu mașina, alături de soția sa Roxana și cei trei copii ai lor, doi băieți și o fetiță. Astfel, au reușit să își depășească frica și să trăiască o experiență plină de aventură și amintiri frumoase.

Prezentatorul de la Antena 1, alături de soția sa Roxana și cei trei copii ai lor, a plecat într-o vacanță în Grecia. Deși la început a avut unele temeri, deoarece nu știa cum vor suporta cei mici drumul lung, vacanța s-a dovedit a fi un succes total. Acum, Șerban se gândește la următoarea aventură pe care să o organizeze alături de familia lui.

Decizia luată de Șerban Copoț și Roxana

Deși vacanța cu familia a fost planificată de mai mult timp, Șerban Copoț și soția sa și-au luat în sfârșit inima în dinți și au pornit într-o aventură de neuitat. Cu toate că drumul a fost lung, aproximativ 9 ore, și părea să fie un obstacol, totul a mers fără incidente neplăcute. Prezentatorul de la Antena 1 și-a învins teama și a declarat că a fost mulțumit de întreaga experiență pe care a trăit-o alături de familie.

„Vacanța a fost frumoasă, dar plecarea a fost cu emoții mari. Să ne luăm inima în dinți și să mergem cu trei copii, noi doi… până acum ne împiedica acest lucru. A fost prima noastră ieșire din țară în formulă completă și a fost minunat, a fost o idee excelentă. Ne-am întors cu energie, noi ne doream să mergem de foarte mult timp, însă ne-a fost teamă. E o aventură foarte frumoasă și cu foarte multe amintiri. La cea mică am avut emoții, normal că a fost drum de nouă ore cu mașina. De la București și până la Salonic, a fost drum lung. Și a fost cuminte s-au și jucat în mașină. Ne-a dat curaj să mai facem și alte ieșire ca aceasta„, a spus Copoț la Antena Stars.

Luna trecută, Șerban Copoț a sărbătorit-o pe partenera lui de viață, care și-a sărbătorit ziua de naștere cu cei apropiați. Cu această ocazie, prezentatorul TV a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care și-a declarat dragostea și admirația față de soția sa, Roxana. Șerban Copoț aduce tot timpul cuvinte de laudă la adresa familiei sale, iar soția lui este cel mai mare sprijin pentru elAstfel, nu de puține ori face declarații emoționante despre femeia care i-a oferit trei copii.

La multi ani, puiule! În mod normal nu sunt genul care să îşi arate sentimentele în public, însă, când e vorba de tine, nu mai am nici o ruşine. Am aşa, din când în când, câte un sentiment de bucurie când mă gandesc cât de norocos sunt că te am. Mă apucă aşa din senin şi îmi aruncă pe față un zâmbet hoț, de parcă aş avea toți sacii în căruță. Şi te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă. Pentru că… am fost făcuți unul pentru celălalt. Pentru că… dragostea nu durează doar 3 ani. Pentru că… îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit. Pentru că… mi-ai dăruit o familie pe care o creştem şi o ocrotim împreună dar mai ales pentru că eşti jumătatea mea. Jumătatea aia bună. La mulți ani jumătatea mea cea bună”, a scris artistul pe Instagram.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people