Anunțul făcut de Răzvan Fodor după ce soția lui s-a întors în țară de la America Express: „Am pierdut foarte mult timp”

Răzvan Fodor este bucuros de faptul că soția lui s-a întors de la filmările America Express.

Anunțul făcut de Răzvan Fodor după ce soția lui s-a întors în țară de la America Express: "Am pierdut foarte mult timp"

Irina Fodor s-a întors de câteva zile în România de la filmările competiției America Express. Momentul acesta a fost așteptat cu sufletul la gură de către soțul ei, Răzvan Fodor, care a recunoscut de mai multe ori faptul că îi este extrem de dor de partenera lui de viață.

Răzvan Fodor a așteptat-o la aeroport pe soția lui, fiind nerăbdător să o revadă după ce nu au fost unul lângă celălalt câteva luni. După ce s-a reîntâlnit cu Irina Fodor, prezentatorul TV le-a făcut fanilor săi de pe rețelele de socializare o confesiune despre bucuria pe care o trăiește în aceste momente. În ultima perioadă, cei doi au petrecut aproape un an departe unul de celălalt, iar asta pentru că au fost implicați în numeroase proiecte de televiziune. 

„Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta”, a povestit Răzvan Fodor pe contul său de Instagram.

După ce soția lui s-a întors de la America Express, Răzvan Fodor a vorbit despre perioada în care a stat departe de partenera lui de viață. Prezentatorul TV a mărturisit că i-a fost greu, dar este obișnuit pentru că nu a fost pentru prima dată când Irina Fodor a fost departe de el. 

„Deja am experiență. Suntem în al treilea an în care tot avem câte două luni, trei luni distanță între noi. E greu! Primii ani m-am văitat mai tare. Acum nu e ca și cum… doar că nu m-am văitat, nu am mai fost atât de vizibil supărat. Înainte mă văitam și pe Instagram, mă văitam la prieteni, pe unde apucam mă văitam, că na, îmi lipsește și îmi e greu. Deja m-am obișnuit, dar tot aiurea e”, a spus Răzvan Fodor pentru Antena Stars, citat de spynews.ro

De asemenea, Răzvan Fodor a spus și ce planuri are împreună cu familia lui în vacanța această de vară.  

„E pe repede înainte și treaba asta cu vacanța, pentru că am pierdut foarte mult timp. În două zile facem o mică vacanță în România, la noi la mare cu o gașcă de prieteni, o chestie organizată încă de anul trecut, după care venim acasă și mergem împreună toți trei la Depeche Mode și a doua zi plecăm spre Croația. Pentru fată e prima dată și merge pe o barcă numai cu adulți. Adică, nu există niciun copil. Sper să nu se plictisească, că ea nu prea se plictisește, că ei îi place să stea în gura adulților, să asculte toate tâmpeniile”, a adăugat Răzvan Fodor pentru sursa citată.

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare momentul în care emisiunea America Express va fi difuzată și la televizor pentru a vedea provocările și peripețiile prin care au trecut cele nouă perechi de vedete, dar, mai ales, pentru a descoperi cine sunt câștigătorii noului sezon. 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people