Anunțul făcut de Irina Rimes despre relația cu partenerul ei, David Goldcher, și cererea inedită în căsătorie: „Am zis „da” și aia a fost”

Irina Rimes trăiește o poveste de dragoste alături de partenerul ei de origine franceză, David Goldcher.

Irina Rimes și partenerul ei, muzicianul și producătorul francez David Goldcher, formează un cuplu de aproximativ patru ani. Artista și iubitul ei au o mulțime de planuri de viitor împreună, atât personale, cât și profesionale, amândoi activând în industria muzicală. 

Irina Rimes a vorbit cu mai multe ocazii despre dorința de a se căsători și de a deveni mamă. Cântăreața vrea ca aceste momente din viața ei să vină într-un mod firesc, astfel încât ea nu se grăbește. Recent, artista a făcut mărturisiri despre cererea în căsătorie surprinzătoare venită din partea iubitului ei, David Goldcher.

„Când o fi atunci mă voi mărita. Am făcut o piesă în limba franceză, el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Și am zis „da” și aia a fost. Eu nu vreau bijuterii, nu vreau inel, nu port, vreau o călătorie. Nu știu câți copii vreau. Îmi doresc să înfiez, asta știu sigur, la momentul potrivit”, a dezvăluit Irina Rimes în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Irina Rimes, declarații despre nunta cu David Goldcher

Cu ocazia unei apariții într-o emisiune radio, artista a dezvăluit pentru prima dată publicului planurile legate de nuntă. Cu toate că a mai fost căsătorită în trecut, Irina Rimes își imaginează o ceremonie fastuoasă și intenționează să organizeze trei petreceri diferite pentru a marca acest moment special din viața sa. 

Prin urmare, artista ar organiza trei nunți alături de David Goldcher. O petrecere ar fi în Franța, țara de origine a partenerului ei, dar și locul în care Smiley i-ar fi spus că va veni să îi sărbătorească. Totodată, cântăreața se gândește și la rudele sale, motiv pentru care ar organiza o nuntă și la casa părinților ei. De asemenea, nici colegii de muncă nu au fost neglijați, iar o a treia petrecere ar fi la București.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța, la un chateau (trad. castel). Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei, cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească, cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Aș face o nuntă și aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez”, a mărturisit cântăreața, la Matinalii DigiFM.

Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre începutul relației cu partenerul său.

„Eu! (a făcut primul pas – n.red.) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a mărturisit Irina Rimes, pentru Unica.ro.

La scurt timp după începutul relației cu David Goldcher, DJ-ul a luat decizia de a se muta din Franța în România.

„El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună. El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta. A suferit și de depresia imigrantului, dar cu timpul a început să-i placă. Și-a făcut prieteni. A învățat că aici lumea este mult mai deschisă. A învățat foarte multe lucruri de la oamenii cu care s-a înconjurat. Și-a făcut o viață aici și separat de mine. Mă bucură treaba asta. Înseamnă că nu depinde total de mine”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Citește și:
Catrinel Menghia, anunț inedit pe rețelele de socializare. Actrița renunță la un obiect valoros: „Să continue să strălucească în mâinile cuiva'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people