Anunțul făcut de Elena Gheorghe după ce a sărbătorit 20 de ani de carieră: „Îmi doream foarte mult…”

Într-un interviu acordat după concertul de la Sala Palatului, artista a mărturisit că își dorește ca acum să petreacă mai mult timp alături de familie.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste din România, reușind să se adapteze și să rămână relevantă de-a lungul anilor în industria muzicală. În paralel cu cariera sa, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său de aproape două decenii, formând împreună o familie discretă și fericită, având doi copii.

Pe data de 23 mai 2024, Elena Gheorghe a susținut un concert de anvergură la Sala Palatului din București, marcând astfel împlinirea a 20 de ani de carieră. Concertul a marcat și un moment emoționant pentri artistă, care a cântat alături foștii ei colegi din trupa Mandinga, cu care a cucerit topurile muzicale la începutul anilor 2000.

„Având în vedere că-mi rescriu povestea celor 20 de ani de carieră, pe noul album pop pe care îl voi lansa în curând veți regăsi piese pe care le-am scris inspirându-mă din propriile experiențe de viață: dragoste și prietenie. Tot ce mi s-a întâmplat în decursul acestor ani înseamnă evoluția, dar și transformarea mea ca om, și ca artist. Încă din perioada pandemiei, când am avut mai mult timp la dispoziție să gândesc ceea ce mi-aș dori să se întâmple în următoarele etape ale carierei mele, mi-am dorit să lansez un album, în care prin muzică și versuri, să împărtășesc poveștile mele de viață, de iubire, prietenie, dar și această colaborare cu Mandinga, care a rămas experiența ce m-a ajutat să devin un om mai ambițios și puternic, un artist dornic să evolueze și să se autodepășească”, spune Elena.

Decizia luată de Elena Gheorghe după concertul aniversar

Într-un interviu acordat după concertul de la Sala Palatului, artista a mărturisit că își dorește ca acum să petreacă mai mult timp alături de familie.

„Muncesc în continuare, am intrat în febra concertelor, a promovării pieselor. Dar și alerg în parc. Simt încă adrenalina după atâtea zile de repetiții la Sala Palatului în care, împreună cu echipa, repetam de dimineață până seara. Alerg kilometri în șir, în parc. Tocmai pentru că încă am energie după concert. Însă îmi priește pentru că îmi doream foarte mult să mă reapuc de sport pentru că am avut o perioadă de pauză în care n-am mai făcut sport. Nu merg la sală, dar alerg în parc. Și evident, ascult muzică în timp ce alerg. Și în această perioadă încerc să stau mai mult lângă copii și soț pentru că în ultimele săptămâni simt că n-am stat suficient lângă ei, am fost foarte prinsă cu acest proiect de la Sala Palatului”, a declarat Elena Gheorghe pentru Unica.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Cum se menține în formă Elena Gheorghe

Vedeta este atentă ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă și este la curent cu noutățile în materie de frumusețe. Fanele Elenei Gheorghe sunt curioase cum reușește să aibă artista o siluetă perfectă la aproape 39 de ani.

Într-un interviu acordat recent, Elena Gheorghe a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

„Nu am mai avut atâtea kilograme din liceu. Tot timpul am fost suplă și m-am menținut în formă, dar acum chiar cumva, nu neapărat că am exagerat, că mă simt bine în pielea mea, dar mi-am depășit gândurile, să spunem. Voiam să slăbesc undeva la 2-3 kilograme. Dar am depășit și am scăzut sub 50 kg. Am slăbit muncind, în primul rând. Munca te face să uiți și de foame. Agitație, emoție… așa este când ai un proiect mare. Cred că oricare dintre noi nu mai avem timp să mâncăm și nu ne mai dedicăm atât de mult timp meselor… merg la restaurant și stau 2-3 ore, mănânc, sau gătesc acasă sau să am poftă de mâncare. Pur și simplu nu mai ai poftă de mâncare când vin astfel de proiecte. Dar, chiar și așa, tot timpul am avut grijă la ce mănânc”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Elena Gheorghe a recunoscut că are câteva trucuri de alimentație pe care le aplică constant.

„Niciodată n-am exagerat cu nimic. Tot timpul am gustat și din ce mi-a fost poftă, o prăjitură sau chiar câteodată de o mâncare pe care nu aș consuma-o zilnic. Dar de poftă, gust din tot. Îmi fac plăcerea, nu mă frustrez. Dar niciodată nu mă ridic de la masă sătulă. Asta e lege la mine. Și niciodată nu mănânc tot din farfurie. Însă în această perioadă nu am prea avut timp să mă dedic mâncării, să spun așa. Am consumat salate, pește… plus că am făcut și ceva mișcare. Dar munca a fost sportul meu principal și m-a făcut să uit de foame”, a mai spus Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Iulia Vântur după ce, în urmă cu 12 ani, s-a mutat în India: „Mă simt ca acasă aici'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people