Anunțul făcut de Daniel Pavel despre finala Survivor România 2023: „Aș putea rezuma ușor”

Daniel Pavel a dezvăluit detalii despre planurile sale după finala Survivor România 2023.

Anunțul făcut de Daniel Pavel despre finala Survivor România 2023: „Aș putea rezuma ușor”

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri inedite despre planurile sale de viitor după încheierea competiției Survivor România 2023. Săptămâna viitoare va avea loc finala acestui un nou sezon al emisiunii, iar prezentatorul TV va duce la capăt competiția dintre cele două echipe. Referitor la ce va urma după, Daniel Pavel a oferit mai multe detalii.

Daniel Pavel, cunoscut și sub numele de „domnu’ Dan” în cadrul emisiunii Survivor România, este unul dintre cei mai iubiți și renumiți moderatori din țară, de când a preluat rolul de prezentator al acestei competiții de mare succes despre supraviețuire. Fanii l-au îndrăgit imediat și sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre viața sa.

Ce va face Daniel Pavel după finala Survivor România

De exemplu, mulți admiratori se întreabă care vor fi următorii pași ai prezentatorului TV după ce a petrecut o lungă perioadă în Republica Dominicană. Fanii vor să știe dacă va pleca într-o vacanță sau dacă are planuri de căsătorie, având în vedere că relația dintre el și Ana Maria Pop este din ce în ce mai serioasă. Daniel Pavel are o agendă bine stabilită. Prezentatorul abia așteaptă să să-i revadă pe toți cei dragi și și-a programat deja o vacanță în Grecia alături de fiul său, Antoniu, din căsătoria sa anterioară cu fosta parteneră, Anca.

„Răspunsul este clar: familia și oamenii dragi. Deci aș putea rezuma ușor: vizitele – copilul, tata, fratele, sora. Sunt chiar mai mult de 3 (…) Ne este dor de ai noștri toți. Familie, prieteni. Când ajungem, vom fi rapid angrenați în proiect, vom face probabil scurte vacanțe – cea cu băiatul meu și Anca, explorând reliefuri sălbatice maritime în arhipagul elen e deja bătută în cuie”, a declarat Daniel Pavel pentru unica.ro

Daniel Pavel a fost deschis în discuțiile despre aspecte legate de viața personală. În ceea ce privește căsătoria cu Ana Maria Pop, el nu o exclude, dar în prezent încearcă să se concentreze mai mult pe tot ce implică Survivor România. În același timp, ambii parteneri nu doresc să grăbească lucrurile, ci preferă să le lase să evolueze natural.

„Ce vom discuta acasă legat de acest subiect rămâne în intimitatea noastră și veți afla la momentul potrivit. Pot doar să mai adaug că eu, ca bărbat, sunt, din nou, pregătit pentru o astfel de evoluție. Însă totul curge spre timpul cuvenit„, a mai spus Daniel Pavel.

Întrebat despre ideea de a deveni, din nou, tată, Daniel Pavel nu stă foarte mult pe gânduri, mai ales că partenera sa își dorește să devină mamă. Băiatul prezentatorului, Antoniu, urmează să dea la facultate.

„Perspectiva de a avea lângă mine o gâgâlice care să fie îndrumată/îndrumat de Antoniu, ca între frați, sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”, a completat Daniel Pavel.

Mai sunt câteva ediții rămase până când publicul din România își va exprima votul pentru favoritul lor și vom descoperi cine va fi câștigătorul Survivor 2023, în marea finală de miercuri, 24 mai.

Citește și:
Shannen Doherty, primele imagini după ce a decis să divorțeze de Kurt Iswarienko

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people