Anunțul făcut de Bogdan Vlădău după apariție zvonurilor legate de despărțirea de soția lui, Gina Chirilă: „Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre…”

Bogdan Vlădău a vorbit și despre decizia soției lui de a șterge de pe rețelele de socializare imaginile în care apăreau împreună.

Anunțul făcut de Bogdan Vlădău după apariție zvonurilor legate de despărțirea de soția lui, Gina Chirilă: "Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre..."

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în 2017, iar în 2020 au devenit părinți pentru prima dată. Au împreună o fetiță, pe nume Katia. 

Recent, au început să circule zvonuri conform cărora Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-ar fi despărțit, după ce modelul a șters aproape toate fotografiile de pe rețelele de socializare cu partenerul ei de viață. Până acum, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu au confirmat aceste speculații, însă mesajele pe care cei doi le-au transmis pe social media au lăsat loc de interpretări în rândul fanilor. 

Bogdan Vlădău a decis să părăsească România cu ocazia unui retreat, în Zanzibar, acolo unde a desfășurat mai multe activități. La întoarcerea în țără, acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV, unde a vorbit deschis despre zvonurile legate de despărțirea de soția lui.

„Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole. Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!”, a spus el la Pro TV.

Bogdan Vlădău a ținut să sublinieze faptul că nu se pune problema de o despărțire și că, în acel caz, ar anunța direct, fără mesaje cu subînțeles.

„Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici!”.

Bogdan Vlădău a vorbit și despre decizia soției lui de a șterge de pe rețelele de socializare imaginile în care apăreau împreună.

„Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu, pur și simplu așa s-a întâmplat. (…) Noi nu am ieșit să spunem nimic pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice că o ajută legea. (…) Important e să ne fie nouă bine!”.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, confesiuni despre infidelitatea din cuplul lor

Invitați în urmă cu ceva timp la podcast-ul „Acasă la Măruță”, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au făcut dezvăluiri sincere despre unele dintre cele mai dificile momente întâmpinate din relația lor. Modelul a recunoscut că partenerul ei i-a fost infidel. Cu toate acestea, dragostea lor a fost mai presus, iar Gina Chirilă s-a hotărât să îl ierte pe soțul ei.

Vedeta a povestit că inițial a aflat despre infidelitatea partenerului ei, ca mai apoi acesta să îi recunoască. Deși a simțit să treacă peste acest moment și să îl ierte, Gina Chirilă a precizat că nu consideră că fetele mai tinere care o admiră ar trebui să îi urmeze exemplul, ci să facă ceea ce simt.

„Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun acum tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept un exemplu să facă asta sau să facă ca mine, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A și rupt ceva apoi, să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”, a declarat Gina Chirilă.

Despre acest subiect a vorbit și Bogdan Vlădău. Soțul Ginei Chirilă a declarat că acel episod a fost ceva trecător, iar relația lor a devenit și mai puternică ulterior.

„N-a fost chiar așa de frumos, că eram mai mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tulbure cu mine, așa. Nu eram ok. Și atunci când nu ești ok cauți liniștea și fericirea în exteriorul tău. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine”, a mărturisit Bogdan Vlădău în podcast-ul Acasă la Măruță.

Citește și:
Momentele cumplite prin care a trecut Alexandra Ungureanu. Ce a pățit artista în avion: „Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people