Anunțul făcut de Andreea Marin, după ce fiica ei a decis să studieze în străinătate: „O să mă vedeți mai rar”

Violeta, fiica Andreei Marin, își dorește să urmeze studiile în străinătate.

Anunțul făcut de Andreea Marin, după ce fiica ei a decis să studieze în străinătate: "O să mă vedeți mai rar"

Andreea Marin vorbește de fiecare cu emoție și mândrie despre fiica ei, Violeta. Tânăra are planuri mărețe pentru viitorul ei profesional, iar mama ei o susține din toate punctele de vedere. 

Violeta, fiica Andreei Marin, vrea să facă studiile în străinătate, iar vedeta a dezvăluit recent cum privește plecarea tinerei de acasă. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că este grea despărțirea de copilul ei, însă știe că această oportunitate va fi benefică pentru dezvoltarea și viitorul Violetei. 

„Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil din orice motiv ar fi nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite. O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie. Tinerii din ziua de azi sunt foarte puternici. Noi suntem mai emotivi, ca părinți. Nouă ne e mai greu, dar ei deschid larg aripile și abia așteaptă. Mai are doi ani, urmează Bacalaureatul și apoi facultatea”, a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. 

Până acum, Violeta nu a avut foarte multe apariții publice, deși părinții ei, Andreea Marin și Ștefan Bănică, se află în lumina reflectoarelor de multă vreme. Vedeta a povestit într-un interviu pentru revista VIVA! faptul că a protejat-o până acum cât a putut pe fiica ei de această presiune a celebrității. 

„Tocmai de aceea, până la această vârstă foarte rar a apărut public și a fost o idee foarte bună, a avut libertatea de a crește firesc și de a alege cine vrea să fie, fără presiunea statutului părinților. Am protejat-o cât am putut în acest sens și mă bucur să văd că a evoluat firesc, ca orice alt copil care-și caută drumul”, a declarat Andreea Marin. 

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, vedeta a vorbit despre planurile pe care le are Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se gândește să studieze Dreptul într-o altă țară.

„Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să-i și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să-ți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Trebuia să devin informatician. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator.”

În continuare, Andreea Marin a mărturisit că îi acordă tot sprijinul fiicei sale. Cu toate astea, a recunoscut faptul că o afectează această decizie.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a declarat Andreea Marin în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și despre ce valori îi insuflă fiicei ei și a lui Bradley Cooper

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people