Anunțul făcut de Andreea Marin despre viața ei profesională: „Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi”

Andreea Marin și-a surprins publicul cu un anunț despre viața ei profesională.

Anunțul făcut de Andreea Marin despre viața ei profesională: "Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi"

În toamna anului 2020, Andreea Marin a revenit în fața telespectatorilor cu emisiunea „Nu există nu se poate!”, care a fost difuzată pe TVR 2. Emisiunea a fost un succes, iar publicul a urmărit cu interes poveștile inspiraționale de viață ale invitaților. 

Deși emisiunea s-a încheiat, publicul a mai văzut-o pe Andreea Marin în calitate de invitată la diverse emisiuni ale mai multor posturi TV. Vedeta mai organizează evenimente, se implică în acțiuni caritabile și are contracte de imagine cu mai multe branduri. Recent, aceasta le-a dat o veste bună fanilor care vor să o mai vadă pe micile ecrane. 

„Nu o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business, dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni, detalii la momentul potrivit”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech Știri.

Andreea Marin a fost invitată recent în emisiunea Fresh by Unica și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei personală, dar și despre carieră și afacerile sale, declarând că, dintr-un anumit punct de vedere, se poate considera o antreprenoare de succes.

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes. Dacă oamenii își doresc să revină, dacă îi vezi cu zâmbetul pe buze, dacă vin mereu cu propuneri către tine, se întorc la tine, pentru că s-au simțit bine și anterior, înseamnă că e bine ce faci”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Andreea Marin a dezvăluit și faptul că este norocoasă pentru că se bucură de sprijinul fiicei sale, Violeta, dar și al partenerului de viață, Adrian Brâncoveanu, ambii fiind implicați în proiectele ei profesionale.

„Ne ajutăm reciproc. De exemplu, în campania „Prețuiește viața” din timpul pandemiei, am pus umărul cu toții. Am cărat împreună, am distribuit împreună, și eu, și Violeta, și Adrian. Fiecare a ajutat cu ce a putut. Violeta știe deja mult mai multe lucruri despre partea asta digitală decât mine și de multe ori mă ceartă că nu fac bine eu lucrurile așa cum m-ar învăța ea să le fac. Și are și dreptate, spun sincer! Sunt deschisă să învăț de la tineri, pentru că asta înseamnă deschidere către nou și către lumea asta în care totul se transformă cu o viteză uimitoare și, ca să ținem pasul cu ceea ce se întâmplă, trebuie să îi ascultăm pe tineri”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Andreea Marin a vorbit acum ceva timp despre bunurile pe care le are. Întrebată dacă averea ei depășește un milion de euro, vedeta a oferit un răspuns, explicând că este o persoană echilibrată și face tot ceea ce este posibil pentru a-i asigura un viitor fiicei sale, Violeta.

„Nu aș numi-o avere. Am casă, am mașină, am banii să călătoresc fără exagerări, nu îmi plac excesele de niciun fel, sunt un om cu picioarele pe pământ, echilibrat și încerc să fac tot ce pot pentru ca fiica mea să aibă un viitor. Nu mi-aș permite să o dau la orice școală, oricât de scumpă. Nu, recunosc. E un efort continuu gândindu-mă la viitorul ei și la facultatea care se apropie. Am început să mă interesez”, a declarat Andreea Marin în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu de la Metropola TV.

Citește și
Elwira & Mihai Petre, declarații inedite despre relația lor, după 15 ani de căsătorie: „Respectul este esențial'

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people