Anunțul făcut de Andreea Ibacka după 13 ani de căsnicie. Ce a dezvăluit actrița despre Cabral: „Nu mai e cu fluturi în stomac”

Andreea Ibacka a făcut confesiuni surprinzătoare despre căsnicia cu soțul ei, Cabral.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. În 2011 s-au căsătorit și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe nume Inoke, care locuiește în Olanda, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a vorbit fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață, dar și despre secretul relației lor armonioase. 

„Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne aleagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul”, a spus Andreea Ibacka, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

De asemenea, actrița a dezvăluit că fiica ei, Namiko, are o relație specială cu Inoke, fiica lui Cabral din căsătoria anterioară, chiar dacă între ele este o diferență de 16 ani.

„Da, da, da (n.red. – se înțelege cu ea). Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, acum de sărbători. Sau astă vară am petrecut o vacanță absolut superbă și cu copiii mici la ea în vizită. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completă spre toate parcurile de distracții împreună cu frățiorii mai mici. Chiar dacă e o diferență foarte mare, de o generație aproape, au o relație foarte mișto. Nu e relația clasică de surori. E foarte mișto să le vezi vorbind pe videocall pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță”, a mai mărturisit Andreea Ibacka în același podcast.

Andreea Ibacka a dezvăluit recent care este tradiția pe care încearcă să o respecte cu strictețe împreună cu familia ei. 

„Nu am marcat chiar de fiecare dată cu ceva așa spectaculos. Până la urmă e important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech Știri.

Vorbind și despre căsnicia ei, actrița a recunoscut că ea și Cabral Ibacka nu au fost lipsiți de momente dificile în relația lor, dar au reușit să le gestioneze. 

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine. Cam așa și la noi. Sigur că da, numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa menționată. 

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people