Anunțul făcut de Anca Serea despre fiica ei, Sarah: „Făcea foarte mult pe drum”

Anca Serea a făcut public un detaliu care nu știa până acum despre fiica ei, Sarah.

Anunțul făcut de Anca Serea despre fiica ei, Sarah: "Făcea foarte mult pe drum"

Anca Serea și partenerul ei, Adrian Sînă, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună patru copii: pe Noah, Ava, Moise și Leah. Fosta prezentatoare TV mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Recent, în cadrul unui interviu, Anca Serea a dezvăluit un detaliu care nu se știa până acum despre fiica ei, Sarah, în vârstă de 16 ani. Vedeta a luat decizia să o mute pe fiica ei de la un liceu de stat la unul privat și a explicat care este motivul. 

„Și Sarah s-a transferat de la un liceu de stat la un liceu din acesta privat, care este în cartierul nostru, unde merg și frații ei. Fiica mea făcea foarte mult pe drum, pentru că știți cum este traficul din București. David este și el la universitate, ceilalți la școală. Leah nu prea vrea la grădiniță, dar îi dăm răgaz să se obișnuiască cu ideea. Nu ne plictisim niciodată”, a declarat Anca Serea pentru viva.ro.

În ceea ce îl privește pe David, fiul cel mare al Ancăi Serea, care a absolvit liceul în anul 2021, până acum se știa despre el că studiază filosofia la o facultate din Olanda. La vremea respectivă, vedeta vorbea cu mândrie despre realizarea băiatului său și era entuziasmată de acest pas pe care îl face în viața lui. Însă, recent, Anca Serea a dezvăluit că David nu se mai află la studii în Olanda și că acum urmează cursurile unei alte facultăți, chiar în România.

„Copiii sunt foarte bine. David merge la facultate. Sarah a schimbat liceul de stat cu un liceu privat, toți sunt acolo, sub acoperișul casei noastre practic, pentru că merg în cartier. Toată lumea e bine. Este Săptămâna Altfel, au fost în foarte multe excursii. David nu mai este în Olanda de ceva vreme, este la Studii Politice de Securitate aici, în limba engleză, la Universitatea București. Este bine, David este la casa lui”, a declarat Anca Serea într-un interviu pentru impact.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc de mulți ani o poveste de dragoste și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele din spatele relației lor armonioase. Cei doi au grijă să ofere întotdeauna atenție reciprocă, spațiu personal și, cel mai important, iubire.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a spus Anca Serea pentru Unica.ro

Citește și:
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express, emisiune în care a concurat alături de Maria Buză: „Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people